Project Wingman

PC

Kiadó: Project Wingman Team, Fejlesztő: Project Wingman Team
Az Ace Combat hagyományaira épülő arcade repülős cím.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.

Decemberben berepül a Project Wingman

Ha egy kis árkád égi háborúra vágysz, nem kell már sokáig tűkön ülnöd a pilótaülésedben. Az Ace Combat nyomdokain, a Humble Games gondozásában készülő Project Wingman hamarosan játszható lesz.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Project Wingman - VR-akciózás a levegőben

Vadonatúj, 10 perces játékmenet-ízelítőt kapott az Ace Combat inspirálta Kickstarter-projekt, a Project Wingman. A legújabb videó azt mutatja be, milyen élmény lesz VR-szemüveggel játszani a játékot.

Project Wingman - az Ace Combat nyomán

Árkád repülős játékot fejleszt PC-re egy független csapat, a Project Wingman nem titkoltan az Ace Combat szellemi örököse lesz. Noha a Kickstarter-kampány csak most indult, máris összejött a pénz rá. Már a demót is letölthetitek.