Project Wingman PC

Az Ace Combat hagyományaira épülő arcade repülős cím.
1628683200

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.
1626796800

Jut még játék júliusban az Xbox Game Passbe

Július utolsó napjaiban is van mit várnunk az Xbox Game Pass kínálatába. Az Xbox Series-tulajok a Microsoft Flight Simulatornak örülhetnek, de számos indie cím (köztük néhány elsőnapos) is bekerül a szolgáltatásba.
1606719600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.
1605081600

Decemberben berepül a Project Wingman

Ha egy kis árkád égi háborúra vágysz, nem kell már sokáig tűkön ülnöd a pilótaülésedben. Az Ace Combat nyomdokain, a Humble Games gondozásában készülő Project Wingman hamarosan játszható lesz.
1592134200

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!
1549389605

Project Wingman - VR-akciózás a levegőben

Vadonatúj, 10 perces játékmenet-ízelítőt kapott az Ace Combat inspirálta Kickstarter-projekt, a Project Wingman. A legújabb videó azt mutatja be, milyen élmény lesz VR-szemüveggel játszani a játékot.
1527753630

Project Wingman - az Ace Combat nyomán

Árkád repülős játékot fejleszt PC-re egy független csapat, a Project Wingman nem titkoltan az Ace Combat szellemi örököse lesz. Noha a Kickstarter-kampány csak most indult, máris összejött a pénz rá. Már a demót is letölthetitek.