Just Cause 4 PC, PS4, XBOXONE

Rico Rodriguez negyedszerre is pusztításba kezd.
1673596643

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium januári kínálata

Hónapról-hónapra új játékok kerülnek be a PlayStation magasabb szintű előfizetéses szolgáltatásába, idén januárban sem lesz ez másként.
1654585200

Már készül a következő Just Cause

Eddig is sejthettük, de mára hivatalossá vált: az Avalanche Studios már javában dolgozik a Just Cause-széria következő felvonásán. Már csak abban reménykedünk, hogy ez nem a korábban pletykált mobilos címet takarja.
1620108000

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.
1606388586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Reméljük, hogy állandó szokássá válik, hogy havonta három játékot zsebelhetünk be a PlayStation Plus-előfizetésünkkel. A decemberi kínálat triója kapcsán további jó hír, hogy egészen friss játékokról van szó.
1594879200

Rendezőt talált a Just Cause-film

Miközben az Uncharted-film épp forogni kezd, egy másik játékfranchise szénája is kezd jobban állni. A szintén hányattatott sorsú Just Cause-adaptáció tavaly forgatókönyvírót talált magának, most pedig már rendezője is van.
1591021800

Angliában nyit új stúdiót az Avalanche

A Just Cause-játékokért felelős svéd fejlesztőstúdió a hónap során szélesebbre tárja a szárnyait. A vállalat Liverpoolban nyitja meg a következő irodáját, az itt alkalmazott fejlesztők pedig nem csak ismert sorozatokon, de egy új IP-n is dolgozhatnak majd.
1587056400

Tölthetők az Epic Store legújabb ajándékai

Ezen a héten sem maradunk ingyenes játékok nélkül: az Epic Games Store egy tartalmas párossal segíti az otthoni unalom átvészelését. Ahogy az lenni szokott, lelepleződött a jövő heti ajándék is.
1586453407

Két kézzel szórja a játékokat az Epic Games Store

Nagyon vigyáznak a srácok az Epicnél, hogy legyen mivel játszanunk a karantén ideje alatt. Nyomozás és rettegés vár ezen a héten ránk, de a jövő heti felhozatal is impozánsra sikerült.
1586277033

Pókemberrel erősít a PlayStation Now

Hálóhintázás, golfozás és végtelen ámokfutás vár ránk a PlayStation Now áprilisi kínálatában. Üröm az örömben, hogy a szolgáltatás Magyarországról hivatalosan továbbra sem elérhető...
1585209600

Az Avalanche Studios Steam-leárazásokkal ünnepel

A fejlesztőcsapat egy átszervezési és rebranding folyamat végére ért, így ennek örömére óriási leárazásokkal kedveskedik a Steam-felhasználóknak. Három fejlesztőcsapata állt össze egy egésszé Avalanche Studios Group néven.