Unravel Two PC, PS4, XBOXONE

Kooperatív móddal érkezett az Unravel folytatása.
1633284000

Még több EA-játék támogatja a GeForce Now-t

Nem éppen a legfrissebb címeket, de az Apex Legends után újabb játékokat vértezett fel GeForce Now-támogatással az Electronic Arts, így már az NVIDIA felhőjén keresztül is játszhatjuk azokat.
1619161200

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.
1605002400

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1591372800

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.
1572359552

Jedikkel tér vissza az EA a Steamre

Emlékeztek rá, hogy pár napja beszámoltunk azokról a pletykáról és utalásokról, melyek az EA és a Steam kapcsolatának felmelegítéséről szóltak? Nos, az infók igaznak bizonyultak, a Jedi: Fallen Order már hivatalosan is érkezik a Steamre.
1550131200

Ezek a külsős címek költöznek Switchre

Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.
1531828440

Unravel Two teszt

Az EA Originals keretein belül folytatást kapott a Coldwood Interactive és az Electronic Arts 2016-ban bemutatott platformere, az Unravel, ami ezúttal Yarny és társa, egy másik fonalhős közös, sötétség ellen vívott kalandját mutatja be.
1530082844

Tízórás demót kapott az Unravel Two

A bejelentéssel egy időben, a hónap közepén jelent meg az Unravel második része. A kooperatív móddal felvértezett puzzle-platformert most minden érdeklődő kipróbálhatja: tíz órán át nyúzható a játék eleje PC-n, PS4-en és Xbox One-on.
1528619460

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.