Metal Wolf Chaos

Xbox

Kiadó: From Software, Fejlesztő: From Software
A From Software klasszikus, kizárólag Japánban megjelent játéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Metal Wolf Chaos XD - az elnök közbelép

Ma jelent meg a Metal Wolf Chaos felújított változata, a jeles eseményhez pedig egy utolsó előzetes is dukál. A rajzfilmes videó segítségével mi is meggyőződhetünk róla, hogy az Egyesült Államok elnöke nem fog finomkodni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Augusztusban tér vissza a Metal Wolf Chaos

A From Software játéka még az első generációs Xboxra jelent meg, kizárólag Japánban: azóta kultcímmé vált, nem csoda, hogy a Devolver Digital látott benne fantáziát, és remasterelve hozza el nyugatra.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Devolver Digital hozta a formáját

Már a tavalyi konferenciaparódiájuk is belevésődött az agyunkba, ám a független címekre szakosodott kiadónál idén is elgurult a gyógyszer. A műsorvezető, Nina tökéletesen hozta a nagyvállalati szenvedélyt, és erőszakból sem volt hiány.

E3 2018: Tényleg leporolják a Metal Wolf Chaost

A tegnapi szóbeszédek igaznak bizonyultak, tényleg felújítják a From Software klasszikusát. A Metal Wolf Chaos XD a Devolver Digital bábáskodása mellett fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Akár 4K felbontásban is futtathatjuk.

E3 2018: Visszatérhet a From Software klasszikusa

A Devolver Digital által közzétett teaser kép alapján jó esély van rá, hogy a kiadó valamilyen formában visszahozza a From Software klasszikusát, a Metal Wolf Chaost, amely soha nem jelent meg Japánon kívül.