Halo Infinite

PC, Xbox One, Xbox Series X

Kiadó: Xbox Game Studios, Fejlesztő: 343 Industries
A Halo sorozat hatodik része, amit már egy vadonatúj engine hajt.
Értékelés: 8.5

Halo Infinite - olcsóbbá válnak a mikrotranzakciók

A 343 Industries is visszatért a hosszú karácsonyi szünetről, a Halo Infinite idei első frissítésével pedig a játék talán legfájóbb pontját veszik célba: a túlárazott kozmetikai extrákat. Emellett hamarosan elstartol a játék legújabb eseménye is.

A Riothoz igazol a Halo Infinite írója

A Halo Infinite remek fogadtatása ellenére Aaron Linde úgy döntött, hogy elhagyja a 343 Industries brigádját. Már meg is van, hogy hová tart a játék narratív igazgatója: a következő állomás a Riot Games inkubátorcsapata.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Ünnepi hangulatba került a Halo Infinite

Ma este a Halo Infinite online csatamezein is beköszönt a karácsony, indul a 2021-es Winter Contingency Event. Az időszakos esemény során minden nap újabb kozmetikai ajándékok üthetik a markunkat.

TGA 2021: Megjött a Halo-sorozat első előzetese

A 26. században az emberiséget a Covenant nevezetű idegen faj fenyegeti: ebben a szörnyű helyzetben egyetlen harcosra hárul a küldetés, hogy az emberek reménysugara legyen.

Újabb rövid kedvcsinálón a Halo-sorozat

Master Chief jövőre streamingre költözik. A régóta várt sorozatadaptáció az ígéretek szerint új oldaláról mutatja meg a Halo-univerzumot. A közelgő teljes előzetes előtt még egyszer belepillanthatunk néhány képkocka erejéig.

Nem játszhatók újra a Halo Infinite sztoriküldetései

Jobban teszitek, ha alaposan megízlelgetitek a holnap megjelenő Halo Infinite fő kampányküldetéseit, a teljesítésük után ugyanis csakis egy új mentéssel játszhatjátok majd újra őket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Leesett az első hó, megérkezett a Mikulás, az év utolsó nagy hajrájában pedig egy újabb izgalmas hét vár ránk, ha játékmegjelenésekről van szó. Lássuk, mivel fogjuk elütni az időt a közelgő ünnepek alatt!

Halo Infinite - érkeznek a hiányzó játékmódok

A The Master Chief Collection után kifejezetten szűkösnek tűnik a Halo Infinite multiplayeres játékmódjainak sora. A 343 Industries szerencsére dolgozik az ügyön - hamarosan megérkeznek a közönségkedvenc játékmódok.

Ezekkel a címekkel kezdi a decembert a Game Pass

Beléptünk 2021 utolsó hónapjába, de természetesen most sem maradunk vadonatúj Xbox Game Pass-játékok nélkül. Egy héten belül landol Master Chief, de a Halón kívül is találni érdekes (sokszor elsőnapos) címeket a listában.

Halo Infinite - befutott a kampány launch trailere

Már csak egy bő hetet kell várnunk arra, hogy Master Chief sisakját felhúzva megismerjük a Halo Infinite történetét. A harcra készülve máris megnézhetjük a kampány utolsó előzetesét.

Halo Infinite - örökké csak harcolunk

Közeledünk a Halo Infinite megjelenéséhez, a Microsoft pedig leszállította az ilyenkor szokásos élőszereplős Halo-kisfilmet, ami ezúttal az emberiség történelmén végigrohanva mutatja be egy-egy kor hőseit.

A Halo Infinite-et is elárasztották a csalók

Sajnos nem tartott ki sokáig a Halo Infinite csalásvédelme, az online lövöldében máris felütötték a fejüket a wallhacket és aimbotot használó játékosok. A konzolos közönség a cross-play kikapcsolásáért kampányol.

Indul a Halo Infinite első eventje

Habár a Halo Infinite többjátékos módja még csak bétaként üzemel, a 343 Industries a mai napon mégis útnak indítja a játék első különleges eseményét. A Fracture: Tenrai egy halom japán ihletésű kozmetikai extrát kínál a játékosoknak.

Hamarosan befut a Halo-sorozat első trailere

Egy villámgyors ízelítőt néhány napja már láthattunk a Paramount Halo-sorozatáról, érdemes lesz azonban rátapadni a The Game Awards gálájára is, ugyanis itt mutatkozik majd be először igazán az élőszereplős széria.

Aranylemezre került a Halo Infinite

Már semmi sem állhat Master Chief útjába, a spártai december 8-án biztosan megvetheti a lábát a Zeta Halo felszínén. A Microsoft és a 343 Industries bejelentette, hogy elkészült a Halo Infinite végleges változata.

Átalakul a Halo Infinite battle pass-rendszere

A napokban elindult a Halo Infinite többjátékos módja, de a battle pass nem nyerte el a játékosok tetszését. A 343 Industries tisztán és világosan hallotta a rajongók panaszait, így hamarosan barátságosabbá teszik a játék szezonbérletét.

Steamen is nagyot megy a Halo Infinite multija

Tegnap este beigazolódtak a pletykák: a Microsoft és a 343 Industries a teljes megjelenés előtt megnyitotta a Halo Infinite többjátékos módját. A játék nem csak a Microsoft platformjain, de Steamen is óriási népszerűségnek örvend.

Phil Spencer: jelenleg is nyereséges a Game Pass

Sokan úgy gondolják, hogy az Xbox Game Pass óriási játékkönyvtára és viszonylag alacsony havidíja komoly üzleti bukta a Microsoftnak, ez azonban távol áll az igazságtól. Phil Spencer elárulta, hogy a szolgáltatás nagyon is nyereséges.

Elrajtolt a Halo Infinite multiplayer módja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és ma este elrajtolt a Halo Infinite ingyenes multiplayer módja, ahol minden elért eredményünk automatikusan jön velünk tovább, amikor decemberben hivatalosan is megjelenik a játék.