Halo Infinite

PC, Xbox One, Xbox Series X

Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: 343 Industries
A Halo sorozat hatodik része egy vadonatúj engine-nel.
Értékelés: Nincs még értékelve

Újabb próbakörre készül a Halo Infinite

A 343 Industries két hét múlva beizzítja a Halo Infinite következő technikai tesztjét, amely ezúttal a hagyományos online meccsekre fekteti a hangsúlyt. A legjobb hír pedig az, hogy ezúttal minden érdeklődő részt vehet a próbakörben.

Miért nem láthattuk a Halo Infinite kampányát?

A 343 Industries a tavalyi, negatív visszajelzéseket keltő E3-as bemutató óta rejtegeti a Halo Infinite egyjátékos sztorimódját. A csapat kreatív igazgatója most végre elárulta, hogy miért történt mindez.

GC 2021: Halo Infinite - így működik a battle pass

A Halo Infinite online komponense is megkapja a battle pass-rendszerét, ez azonban némileg eltér majd a megszokottaktól. A 343 Industries csapata ugyanis a meccsek során szerzett pontok helyett különféle kihívásokhoz köti a szintlépést.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Halo Infinite - befutott a gépigény

A megjelenési dátum leleplezését követően a Microsoft és a 343 Industries nyilvánossá tette a Halo Infinite hivatalos rendszerkövetelményeit is. Nálatok zökkenémentes lesz majd a bevetés?

GC 2021: Pontos dátumot kapott a Halo Infinite

A Halo Infinite aktívan részt vett a nyár videojátékos műsorain, de a Gamescom nyitóestjéig kellett várnunk, hogy a 343 Industries és a Microsoft leleplezze a megjelenés pontos napját.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

GC 2021: Lebukott a Halo Infinite premierdátuma?

Habár tegnap este Halo-mentesen zajlott le a Microsoft előadása, egyre inkább úgy tűnik, hogy ma már nem maradunk Master Chief nélkül. Az elmúlt órákban ugyanis több forrás is kiszivárogtatta a Halo Infinite lehetséges premierdátumát.

Co-op kampány nélkül rajtol el idén a Halo Infinite

Tegnap erősítette meg a 343 Industries, hogy a megjelenéskor még nem lesz elérhető a kooperatív kampány és a Forge mód sem a Halo Infinite-ben, így egy darabig be kell érnünk a multival és az egyjátékos résszel.

Kiszivárgott a Halo Infinite sztorija

A napokban elindult a Halo Infinite első bétája, a korai változat azonban nem csak a többjátékos módhoz szükséges adatokat tartalmazta. Az adatbányászok rábukkantak a sztorimód szöveges fájljaira.

Halo Infinite - íme, egy teljes multis meccs

Akik regisztráltak a Halo Insiderre, a hétvégén esélyt kapnak arra, hogy részt vegyenek a Halo Infinite multiplayerének technikai tesztjében. A 343 Industries tegnap egy livestreammel előlegezte meg, mire számíthatnak.

Halo Infinite - közeleg az első próbakör

A 343 Industries szerint "akár már a jövő hétvégén" kezdetét veheti a Halo Infinite első próbaköre, amely egy technikai teszt lesz, és a botok megizzasztására fókuszál majd elsősorban.

Távoznak a Halo-sorozat showrunnerei

Lassan elkészül a Paramount Halo-tévésorozata, de könnyen elképzelhető, hogy csupán egy évadot kapunk Master Chief élőszereplős kalandjaiból, a sorozat showrunnerei ugyanis nem vállalnak be egy újabb szezont.

Halo Infinite - saját történetet hoz a multiplayer

A Halo Infinite többjátékos módja számos újdonsággal gazdagítja a korábbi Halo-játékok által lefektetett alapokat. A 343 Industries legfrissebb helyzetjelentéséből megtudhattuk például, hogy a multiplayer saját történetet vezet majd.

Új képek a Halo Infinite multiplayeréből

Az elmúlt héten többször is hallhattunk a Halo Infinite ingyenes többjátékos módjáról, most pedig egy csokorra való látnivalónk is van. Ráleshetünk öt várható térképre, a páncélunkhoz választható sisakokra és néhány járműre is.

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

E3 2021: Halo Infinite - a multiplayerről bővebben

Egy tartalmas összeállítás erejéig ma is visszatért a 343 Industries csapata, hogy közelebbről is bemutassák a Halo Infinite többjátékos módját, amely a széria történelmében először ingyenesen elérhető lesz mindenki számára.

E3 2021: Ma újra pörög a Halo Infinite multija

Tegnap este újra megmutatta magát a Halo Infinite az Xbox & Bethesda Games Showcase alkalmával, de a 343 Industries még bőven tartogat látnivalót. Ma délután mélyebben is beleáshatjuk magunkat a játék ingyenes többjátékos módjába.

E3 2021: Mozgásban a Halo Infinite multiplayere

Master Chief az idei Xbox Showcase-t sem hagyta ki, és a kampány mellett a Halo Infinite multiplayerére is vethettünk egy pillantást. A két játékmód együtt érkezik majd a karácsonyi szezonban.

E3 2021: Nézd vissza az Xbox Showcase műsorát!

Hamarosan kezdődik az idei E3 egyik legizgalmasabb közvetítése, az Xbox & Bethesda Games Showcase. Tartsatok velünk és nézzük együtt élőben a bejelentéseket - akad majd belőlük jónéhány!

Cross-play támogatással érkezik a Halo Infinite

A minap jelentette be a Microsoft, hogy a legújabb Halo-epizódban semmi akadálya nem lesz, hogy a PC-sek, az Xbox One- és az Xbox Series-tulajok együtt multizhassanak - sőt, még a mentéseinket is átköltöztethetjük a platformok között.