Dying Light 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Warner Bros, Fejlesztő: Techland
Folytatódik a Dying Light.
Értékelés: Nincs még értékelve

Dying Light 2 - kiszivároghatott a gyűjtői kiadás

Egy cseh áruház túlbuzgósága buktathatta le idő előtt a Techland következő zombis játéka, a Dying Light 2 gyűjtői extráit. Amennyiben valódi a kép, akkor a rajongókat egy igazán impozáns gyűjtemény várja majd a megjelenéskor.

Frissítve: Dying Light 2 - újabb veterán hagyta ott

Nem sokat hallatott mostanában magáról a Dying Light 2, és amikor ennek az ellenkezője történt, akkor sem épp a legpozitívabb hírekről tudtunk beszámolni vele kapcsolatban. Sajnos ezúttal sincs ez másként.

Szexuális zaklatással vádolják Chris Avellone-t

Az elmúlt héten többen is szexuális zaklatással vádolták meg a játékipar egyik legismertebb íróját, Chris Avelonne-t. A történtek után több cég, így a Paradox és a Techland is megszakította vele a kapcsolatot.

A Dying Light 2 is csúszik

Úgy látszik, hogy január tényleg a késések hónapja; a Cyberpunk 2077, a Marvel’s Avengers, a Final Fantasy VII Remake, valamint az Iron Man VR után a Techland üdvöskéje sem tartja a betervezett megjelenési dátumot.

100 órányi tartalommal jön a Dying Light 2

Nem fogunk egyhamar ráunni a Dying Light második részére. A Techland szerint a zombis játék történetét ugyan 15-20 óra alatt befejezhetjük, de összességében több mint 100 órányi tartalom vár majd minket.

Dying Light 2 - négyszer nagyobb világot kapunk

Rengeteg zombi, kötetlen mozgás és egy hatalmas nyílt világ - ezek mind a Dying Light védjegyei. A második felvonás pedig minden eddiginél nagyszabásúbb lesz, hiszen a játéktér köröket ver majd az előző rész méreteire.

Dying Light 2 - megtekinthető a teljes E3-as demó

Ugyan az E3 alatt több alkalommal is láthattunk friss mozgóképes anyagokat a Dying Light folytatásáról, de végre befutott a Los Angeles-i expón bemutatott teljes bemutató is, amit a játék vezető dizájnere, Tymon Smektala narrál.

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Cross-gen játék lesz a Dying Light 2

Nem sok stúdió vállalta be eddig, hogy megerősítse, legújabb játéka a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi. A Techland mégis így tett: a Dying Light 2 cross-gen fejlesztés.

E3 2019: Újra mozgásban a Dying Light 2

Aiden vadonatúj kalandjai meglehetősen nagy figyelmet kaptak az idei E3 során, nemrég pedig egy hosszabb gameplay jelenet is napvilágot látott. Durva, könyörtelen, ám hangulatos világot kreált a Techland csapata.

E3 2019: Dying Light 2 játékmenet-előzetes

A Microsoft konferenciáján való felbukkanás csak a felvezetés volt, a Techland ugyanis a Square Enix eseményére tartogatta a Dying Light folytatásának komolyabb, kizárólag játékmenetre koncentráló előzetesét.

E3 2019: Nyúlfarknyi Dying Light 2-bemutató

Geoff Keighley kihelyezett E3-as műsorának vendége volt Tymon Smektala, a Techland vezető dizájnere, aki röviden ismertette a folytatás fontosabb tudnivalóit. Eközben a háttérben felbukkant az E3-ra kivitt demó néhány pillanata is.

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2

Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos körítést is kapunk ezúttal.

E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is

Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.

E3 2019: A Dying Light 2 is ott lesz az idei E3-on

Ha eddig kétségek lettek volna efelől, akkor a Techland most elhessegette azokat - a 2019-es E3-on is megtúráztatják a Dyling Light 2-t. Ennek pedig igazán örülhetünk, hiszen rég hallottunk már a projekt felől.

Kisebb leépítés lesz a Dying Light fejlesztőjénél

Folytatódik a stúdióknál és kiadóknál nemrég beindult leépítési hullám. Ezúttal a lengyel Techland csapata erősítette meg, hogy az év végéig felszámolja a disztribúciós és kiadói részlegét.

Dying Light 2 - részletek a zombis játék folytatásáról

A Dyling Light 2 vezető dizájnere, Tymon Smektala a Digital Foundrynak adott interjút, amiben számos dolgot elmesélt a nagy sikerű zombis játék második részéről. Szó esik az új motorról, a fejlesztett AI-ról, valamint a történetvezetésről is.

E3 2018: Dying Light 2 - négyszer nagyobb térkép

Az idei E3-on mutatkozott be a Dying Light folytatása, ami Adrian Ciszewski, a játék kreatív igazgatója szerint minden tekintetben felülmúlja majd az első epizódot. A térkép például négyszer nagyobb lesz.

E3 2018: Narratív sandbox játék lesz a Dying Light 2

Még nagyobb bejárható terep, még erősebb sztori, komoly döntések - valahogy így jellemezhetnénk a Techland nyitott világú zombis játékának folytatását. A fejlesztők most számos érdekességet árultak el róla.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.