Dying Light 2: Stay Human

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Techland, Fejlesztő: Techland
Folytatódik a Dying Light.
Értékelés: Nincs még értékelve

Dying Light 2 - főszerepben a fegyverek

Folytatódik a Techland videósorozata, a Dying 2 Know, így újabb alkalmat kaptunk arra, hogy jobban megismerjük a Dying Light 2: Stay Human világát. Ezúttal a világvége fegyvereiről ejtettek szót a fejlesztők.

Jövőre csúszik a Dying Light 2

A Dying Light 2: Stay Humannel a Techland visszakalauzol minket a zombikkal borított világba, amelyet már az első játékban is megismerhettünk. A visszatérés azonban várat még magára, a csapat mégsem tudja tartani az eredeti megjelenést.

GC 2021: Friss infók a Dying Light 2-ről

A Gamescom virtuális színpadán került bemutatásra a Dying 2 Know-videósorozat harmadik epizódja, melyben a Techland csapata számos újdonságot elárult a Dying Light 2: Stay Human mozgási és harcrendszeréről.

GC 2021: Új traileren a Dying Light 2: Stay Human

Erősen indította a ma esti műsorát Microsoft, hiszen a Techlanddel kollaborálva egy vadonatúj előzetest hoztak a Dying Light 2: Stay Humanről. A videóban ezúttal a játéktérként szolgáló város, Villedor kapta a főszerepet.

GC 2021: Ray tracinggel erősít a Dying Light 2

Hamarosan újra belenézhetünk a Dying Light 2: Stay Human játékmenetébe, viszont azelőtt még egy újabb videóval kedveskedett a Techland, amiben megmutatják, hogy hogyan kamatoztatja majd a játék a ray tracing technológiát.

GC 2021: Újra belenézhetünk a Dying Light 2-be

Ha még nem lenne elég sűrű a jövő hét a videojátékos események szempontjából, a Techland is betárazta csütörtökre a Dying Light 2-t bemutató Dying 2 Know következő felvonását.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Dying Light 2 - újabb bemutatót kaptunk

Menetrend szerint futott be a Techland következő Dying 2 Know-adása, amelyben a fejlesztők a Dying Light 2: Stay Human részleteiről mesélnek. Természetesen érkezett egy kiadós gameplay is, nekünk pedig még mindig áll a hátunkon a szőr.

Hamarosan újra hallunk a Dying Light 2 felől

A jövő héten újabb videóbemutatót tart a lengyel Techland, amelyben a Dying Light 2: Stay Human egyik újabb aspektusát járják majd körbe részletesebben a fejlesztők.

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.

Megjelenési dátumot kapott a Dying Light 2

A felvezetőkampánynak megfelelően Dying Light 2-streamet tartott tegnap a Techland, amely nem csak új gameplay trailert, hanem megjelenési dátumot is hozott magával.

Dying Light 2-streamet teasel a Techland

Vége a várakozásnak, ha minden jól megy, hosszú szünetet követően újra belenézhetünk a Dying Light várva-várt folytatásába: csütörtök este egy livestreammel jelentkezik majd a Techland a Twitchen.

Kiderült pár érdekesség a Dying Light 2-ről

A Techland nemrég egy interjú keretein belül mesélt a Dying Light 2 munkálatairól, amiből többek között megtudtuk, hogy továbbra is készül a játék PS4-re és Xbox One-ra, valamint kiderült, hogy mennyi idő lesz kipörgetni a zombis kalandot.

Életjelet adott magáról a Dying Light 2

Az ígéreteknek megfelelően a Techland egy rövid videóval jelentkezett tegnap, amiben - pár villanásnyi gameplay mellett - elmondták a fejlesztők, hogy jól halad a fejlesztés, és akár még az idén meg is jelenhet a zombis játék.

Dying Light 2 - helyzetjelentést tesz a Techland

Már több mint egy év eltelt azóta, hogy valami érdemlegeset hallottunk volna a Dying Light folytatása felől. A Techland végre megtöri a csendet, hamarosan beszámolót kapunk a játék alakulásáról.

Gondok vannak a Dying Light 2 fejlesztésével

Sajnos továbbra sem örömhírek érkeznek a Dying Light 2 háztájáról, és egy frissen kiadott cikkből most az is kiderült, hogy sokkal nagyobb gondok lehetnek a Techlandnél, mint azt elsőre gondolnánk.

Dying Light 2 - kiszivároghatott a gyűjtői kiadás

Egy cseh áruház túlbuzgósága buktathatta le idő előtt a Techland következő zombis játéka, a Dying Light 2 gyűjtői extráit. Amennyiben valódi a kép, akkor a rajongókat egy igazán impozáns gyűjtemény várja majd a megjelenéskor.

Frissítve: Dying Light 2 - újabb veterán hagyta ott

Nem sokat hallatott mostanában magáról a Dying Light 2, és amikor ennek az ellenkezője történt, akkor sem épp a legpozitívabb hírekről tudtunk beszámolni vele kapcsolatban. Sajnos ezúttal sincs ez másként.

Szexuális zaklatással vádolják Chris Avellone-t

Az elmúlt héten többen is szexuális zaklatással vádolták meg a játékipar egyik legismertebb íróját, Chris Avelonne-t. A történtek után több cég, így a Paradox és a Techland is megszakította vele a kapcsolatot.