Devil May Cry 5

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Újabb számozott epizóddal jelentkezett a Devil May Cry.
Értékelés: 9.0

Devil May Cry 5 - Vergil akcióban

Habár a Devil May Cry 5: Special Edition az új generációs konzolokra már november közepe óta elérhető, az Xbox One- és PS4-tulajoknak mostanáig várniuk kellett, hogy beruházhassanak a külön megvásárolható Vergil DLC-re.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Launch traileren a Devil May Cry 5: Special Edition

Az Xbox Series X és S konzolokkal együtt kerül a digitális boltok polcaira a Devil May Cry 5: Special Edition, aminek most a Capcom kiadta az utolsó előzetesét, hogy könnyebben hangolódhassunk rá a démonirtásra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Devil May Cry 5 - Series S-en nem lesz ray tracing

Várható volt, hogy a Devil May Cry 5: Special Edition grafikai újdonságaiból nem mindegyik fog napvilágot látni az Xbox Series S-en, és most az is kiderült, hogy miről kell majd a gyengébb konzolon játszóknak lemondaniuk.

Futottak még a PlayStation 5-bemutatón

A délelőtt folyamán beszámoltunk a tegnap éjjeli PlayStation 5-bemutató legnagyobb durranásairól, de ezen felül is akadtak még látnivalók. Egy kalap alá gyűjtöttük a műsor további érdekességeit.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Íme, a Capcom legjobban teljesítő címei

A japán kiadó frissítette a Platinum Titles minősítésű, vagyis az egymillió példányban elkelt játékainak a listáját, melynek köszönhetően rengeteg érdekesség napvilágot látott. Az új felállás szerint 94 platinajátékkal rendelkezik a Capcom.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Frissültek a Capcom játékainak eladási mutatói

A japán kiadónak van mire büszkének lennie. Alig néhány héttel ezelőtt derültek ki Resident Evil 2 és a Devil May Cry 5 számai, de a Capcom a minap újra frissítette a listát, hiszen véget ért a legutóbbi üzleti év.

Nagyot mentek a Capcom játékai

A Capcom is megtartotta a március utolsó napjával zárult előző éves pénzügyi beszámolóját, és bizony nincs oka panaszkodni a japán kiadónak. A Resident Evil 2 remake-je és a Devil May Cry 5 is nagyon jól fogyott.

Devil May Cry 5 - megjelent a Bloody Palace

Ahogy azt ígérte a Capcom, ma hivatalosan is befutott a Devil May Cry 5 frissítése, vele a régóta várt Bloody Palace, ami újabb kihívásokkal és még látványosabb akcióval várja a rajongókat.

Devil May Cry 5 - túl a 2 millión

A megjelenés után alig két héttel elérte a Capcom alkotása a 2 millió leszállított példányt, melynek köszönhetően eléggé komoly esélye van arra, hogy a franchise legsikeresebb része legyen.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

DMC 5 - dátumot kapott a Bloody Palace játékmód

A Capcom megerősítette, hogy április első napján jelenik meg a Devil May Cry 5 korábban beharangozott, teljesen ingyenes frissítése, ami tartalmazni fogja a Bloody Palace módot is.

Brit toplista: az élen kezdett a Devil May Cry 5

A Capcom eddig sem titkolta, hogy jól sikerült a Devil May Cry 5 rajtja, a minap azonban befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amely szintén megerősíti ezt. Az Anthem már csak a negyedik.

Devil May Cry 5 - új karakter és többjátékos mód?

Egyelőre csak pletyka szintjén fut a dolog, így nem árt a hírt kellő szkepticizmussal kezelni. Elképzelhető, hogy a nemrég megjelent Devil May Cry 5 egy új játszható karakterrel és egy többjátékos móddal bővül majd.

A PS4-es Devil May Cry 5 és a cenzúra esete

Gyakran megesik a videojátékok világában, hogy egy merészebb jelenet néhány régióban a cenzúra áldozatává esik. Így történt a Devil May Cry 5 egyik átvezetőjével is - de csak nyugaton és csak egy platformon.

Remekül startolt a Devil May Cry 5

A Capcom rendesen belehúzott az utóbbi időben, ez pedig meg is látszik a játékai sikerén. A tegnapi napon piacra került a Devil May Cry 5 is, amely pillanatok alatt a japán vállalat történetének második legerősebb startját produkálta.

A megjelenés napján feltörték a Devil May Cry 5-öt

Egy napot sem bírt a Devil May Cry 5 Denuvo védelme, mégpedig egy igen bizarr ok miatt. A crackerek ugyanis hozzájutottak egy olyan működő verzióhoz, amelyből teljes egészében hiányzik a másolásvédelem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örömteli hét virradt a Devil May Cry-fanok számára, hiszen a napokban érkezik a franchise ötödik epizódja. Emellett ráadásul nem csak a játékok terén lesz ütős a hét, még a mozikba is érdemes lesz ellátogatni.