Jump Force PC, PS4, XBOXONE

Narutótól a Dragon Ballig, számos ismerős frencsájz karakterei csapnak össze a Jump Force-ban.
1636545600

Lehúzza a rolót a Jump Force

A Jump Force nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sőt a bunyós játék mára eljutott arra a pontra, hogy a Bandai Namco sem érzi úgy, hogy érdemes lenne égve tartani az őrlángot. Jövőre leállnak az online funkciók, és befejezik a játék árusítását.
1620111600

A harcé a főszerep a májusi PlayStation Now-ban

Van, amikor a szép szó nem elég, helyette az ökölnek és a pengének kell helyettünk beszélnie. Ha bizsereg a tenyerünk egy jó kis bunyóért, a PlayStation Now májusi kínálata épp nekünk való lehet.
1598461200

Újabb Nintendo Direct Mini érkezett

A japánok ismét megleptek minket, bejelentés nélkül bedobtak egy 11 perces Nintendo Direct Mini-közvetítést. A műsor az előző adáshoz hasonlóan a kisebb címekről szólt, a ritmusjátékok rajongói azonban biztosan elégedettek lehetnek.
1592229600

Augusztusban jön a switches Jump Force

Már csak a nyár végéig kell várnia a Switch-tulajoknak, akik eddig kimaradtak a Jump Force nyújtotta anime adok-kapokból. A verekedős játék switches változata ráadásul az első Character Pass minden bónuszkarakterét is tartalmazza.
1587114000

Nintendo Switchre is várhatjuk a Jump Force-t

Az anime-imádók valószínűleg felfigyeltek már a tavaly megjelent Jump Force-ra, amely minden idők egyik legnagyobb crossovere. Az ötvennél is több karakterből álló játékot Nintendo Switchen is nyomhatjuk majd, jó esetben még idén.
1568898000

Íme, az Xbox Game Pass konzolos újdonságai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a hónap második felében az Xbox Game Pass konzolos előfizetői. Verekedős játék, raliszimulátor és egy LEGO-játék is helyet kapott a felhozatalban többek között.
1565337600

Jump Force - Majin Buu mindenkit csokivá változtat

Még a nyár folyamán újabb harcossal gyarapodik a Jump Force tárháza. Ezúttal Majin Buu száll be a ringbe, s attól még, hogy a kedvesebbik arcát mutatja, senki nem fogja megúszni pofonok nélkül.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1555513200

Ezekkel a karakterekkel bővül még a Jump Force

A japán V Jump magazin lerántotta a leplet a Jump Force maradék DLC-karakteréről. Többek közt játszhatunk majd Buscuit Kruegerrel, Majin Buu-val és Madara Uchihával is.
1551107760

Jump Force teszt

Az év egyik legnagyobb crossoverében a legnépszerűbb mangák és animék hősei szállnak ringbe egymással. A Jump Force színes szereplőgárdája azonban nem elég ahhoz, hogy kiemelje a játékot a középszerűségből.