Wolfenstein: Cyberpilot

PC, PlayStation 4

Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: Bethesda
VR-mellékág, amely a '80-as években játszódik Párizsban. Egy ellenálló hacker bőrébe bújunk.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az uborkaszezonnak, a következő napok során rendesen belevághatunk a megjelenések sűrűjébe; kiűzhetjük a nácikat Párizsból a Wolfenstein: Youngbloodban, és végre PC-re is ellátogat a Beyond: Two Souls.

E3 2019: Wolfenstein - vérgőzös nácivadászat

A MachineGames ezúttal sem hazudtolja meg magát, így a Wolfenstein: Youngblood hiába lesz csak egy mellékszál, valójában pontosan ugyanazt a brutalitást kínálja majd, mint a főbb részek.

Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.

Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.

E3 2018: Először mozog a Wolfenstein: Cyberpilot

A Bethesda sajtótájékoztatóján a Wolfenstein: Cyberpilot csak említés szintjén volt jelen, akkor még semmit nem láttunk a VR-mellékágból. Ma azonban változott a helyzet, befutott az első gameplay előzetes.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Érkezik a Wolfenstein: Youngblood

A Bethesda Los Angeles-i konferenciáján mutatkozott be a Wolfenstein legújabb része, amely a kooperatív mókára épül. A Youngblood az alternatív '80-as években játszódik, főszerepben B.J. Blazkowicz ikerlányaival. Jön egy VR-mellékág is.