The Elder Scrolls: Blades

Mobil

Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: Bethesda
3D dungeon crawler a The Elder Scrolls univerzumában.
Értékelés: Nincs még értékelve

A Switchet is eléri végre a The Elder Scrolls: Blades

A The Elder Scrolls-sorozat mobilos mellékága a korábbi csúszás után végre eléri a Nintendo Switchet is. Ami még ennél is jobb hír lehet, hogy a korai hozzáférésnek is vége: a Blades a legújabb frissítéstől teljes játéknak tekintendő.

The Elder Scrolls: Blades - csúszik a Switch-premier

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem idén költözik Nintendo Switchre a mobilokon már egy ideje játszható The Elder Scrolls: Blades. A Bethesda jelentése szerint 2020 elejére tolták át a tervezett megjelenést.

E3 2019: Újabb adag Nintendo-bemutató

Tegnap folytatódott a Nintendo E3-as livestreamje, a Nintendo Treehouse, ahol ismét rengeteg tartalmas játékmenet-bemutatót nézhettek végig az érdeklődök. Lesznek visszatérők, illetve új bemutatkozók is.

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

Már mindenki töltheti a The Elder Scrolls: Bladest

Véget ért a zárt béta időszaka, így regisztráció nélkül, teljesen ingyenesen tölthető iOS-re és Androidra a The Elder Scrolls világán játszódó dungeon crawler. Technikailag azonban maradunk az Early Access-fázisban.

Remekül rajtolt a The Elder Scrolls: Blades

Habár még mindig korai hozzáférésben van, a Bethesda legújabb mobilos játéka tarolt az App Store-ban. Alig egy hét leforgása alatt a letöltési listák élére került, a játékon belüli vásárlásaival pedig már több mint 500 ezer dollár bevételt hozott.

Early Access-fázisban a The Elder Scrolls: Blades

Még egy meglepetéssel szolgált a Bethesda a The Elder Scrolls-rajongóknak a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján: tegnap Early Access-fázisba lépett a The Elder Scrolls: Blades, a készítők folyamatosan hívják be a játékosokat tesztelni.

Átcsúszott 2019-re a The Elder Scrolls: Blades

Az idei E3 során bemutatott The Elder Scrolls: Blades az eredeti tervek szerint még idén mobilkészülékekre költöztette volna a Bethesda nagysikerű RPG-sorozatát. A megjelenésre viszont már csak a jövő évben számítsunk.

Így fest iPhone Xs-en a The Elder Scrolls: Blades

A tegnap esti Apple-keynote-on színpadra lépett a Bethesda fenegyereke, Todd Howard is, aki bemutatta az új mobilos The Elder Scrolls-játékot. A Blades látványvilága lenyűgöző, főleg a frissen bemutatott iPhone Xs-en.
  • Írta: zoenn
  • 2 komment

Így fest mozgás közben a The Elder Scrolls: Blades

Mi már tudjuk, hogy melyik játék fogja szívni az akksinkat a közeljövőben! A Bethesda ingyenes dungeon crawlere, a The Elder Scrolls Blades igazi zseb-Skyrim lesz. A GameSpot jóvoltából bő 10 percig figyelhetjük a mobilos kalandozást.

Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Bemutatkozott a The Elder Scrolls: Blades

Egy újabb The Elder Scrolls-címet mutatott be a Bethesda a 2018-as E3-konferenciája során. A Blades egy háromdimenziós dungeon crawler lesz, amely elsősorban mobilplatformokon, de később majd konzolokon és PC-n is hódít majd.