Babylon's Fall

PC, PlayStation 4

Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: PlatinumGames
Újabb játékon dolgozik közösen a Square Enix és a PlatinumGames.
Értékelés: Nincs még értékelve

Aranylemezre került a Babylon's Fall

A PlatinumGames elkészült a Babylon's Fall-lal, így már semmi nem állhat útjába a márciusi boltba kerülésnek. A játék munkálatai ezzel persze még nem értek véget, a fejlesztők folyamatos frissítéseket és új tartalmakat ígérnek a megjelenés után is.

TGA 2021: Jövő márciusban érkezik a Babylon's Fall

A Babylon's Fallban Bábel tornyának a megmászása lesz a feladatunk, a The Game Awardsnak hála pedig már dátumunk is van ahhoz, mikor kezdhetünk neki ennek a titáni feladatnak.

Novemberben újra bétázik a Babylon's Fall

A szerencsések egy hónap múlva ismét kipróbálhatják a Babylon's Fall zárt bétáját, ami a tesztelés harmadik fázisába lép ezzel. A bejelentéssel együtt a Platinum Games az előző fázisok tapasztalataira is reflektált.

Közeleg a Babylon's Fall bétája

Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik a Babylon's Fall végleges változata, de az egészen biztos, hogy a Platinum Games több ízben is bétatesztre küldi a játékát. Az első zárt próbakörökre már augusztusban sor kerül.

E3 2021: Ismét mozgásban a Babylon's Fall

A Platinum Games egy vadonatúj, harcokkal és csodákkal teli világot kíván elénk tárni a Babylon's Fallban. Az új előzetes mellett a készítőkkel is megnézhetünk egy hosszabb interjút, amiben körbejárják a játék különböző aspektusait.

E3 2021: Nézd vissza a Square Enix műsorát!

A Microsoft és a Bethesda bemutatóját követően azonnal kezdődik a Square Enix Presents következő adása, amelyben többek között a PlatinumGames új játékáról, a Babylon's Fallról is szó esik majd.

E3 2021: Újra megmutatja magát a Babylon's Fall

A Square Enix elárult pár előzetes részletet az E3 apropóján tartott streamjéről, így többek között azt is elhintette, hogy a PlatinumGames új fejlesztése, a rég nem látott Babylon's Fall is megmutatja magát a műsorban.

A Platinum Gamesbe is befektetett a Tencent

A kínai óriásvállalat idén is folytatja a terjeszkedését - ezúttal a Platinum Games kapott tőlük némi anyagi ösztönzést. A befektetésnek hála a Bayonetta és az Astral Chain fejlesztője a jövőben nem szorul majd külső kiadók segítségére.

Másfél perc kaszabolás a Babylon’s Fall világában

Még mindig meglehetősen kevés információ látott napvilágot a Square Enix és a Platinum Games közös alkotásáról, de most legalább érkezett egy új előzetes, melyen megnézhetjük, miként is festenek majd a játék hack & slash ütközetei.
  • Írta: sirdani
  • 8 komment

E3 2018: Babylon's Fall - a PlatinumGames új játéka

Újra játékot fejleszt a Square Enixnek a PlatinumGames. A kiadó E3-as műsorában mutatkozott be a Babylon's Fall, és bár az előzetes nem volt túl beszédes, nem túl meglepő módon harc egész biztosan lesz a játékban.