Babylon's Fall PC, PS4, PS5

Újabb játékon dolgozik közösen a Square Enix és a PlatinumGames.
1665309600

A Platinum Games a Babylon's Fall bukása ellenére sem mond le a live service-modellről

A Babylon's Fall talán az utóbbi idők egyik legnagyobb bukása volt a videojátékiparban. Úgy látszik, a Platinum Games csapatát ez nem hatotta meg.
1663087800

Februárban végleg eltemetik a Babylon's Fallt

Sokáig a PlatinumGames egyik legjobban várt játéka volt, végül azonban csúfos kudarcnak bizonyult a Babylon's Fall. Februárban - alig egy év után - lehúzza a rolót.
1653502080

Meghosszabbítják a Babylon’s Fall közelgő szezonját, míg átértékelik a játék jövőjét

A kiadó nem mond le a hányattatott rajtot vett játékáról, de átértékeli a játék jövőjét. Hamarosan érkezik a The Light of Aaru címet viselő második évad.
1647788400

Nincs veszélyben a Babylon's Fall fejlesztése

Erről szeretnék biztosítani a fejlesztők a Babylon's Fall játékosait. A játék ugyan nem a Square Enix és a PlatinumGames elvárásai szerint vett rajtot, de a támogatással nem hagynak fel: már a harmadik szezon újdonságain dolgoznak.
1647360000

Babylon's Fall - a játékosok segítségét kérik

A Square Enix és a PlatinumGames közös játéka jött, látott és nem zavart sok vizet. A Babylon's Fall nem gyűjtött túl sok játékost magának, a fejlesztők ezért kikérik a meglévő rajongók véleményét, hogy mivel tudnák vonzóbbá tenni az alkotásukat.
1646380800

Launch traileren a Babylon's Fall

Megérkezett a Babylon's Fall, ami mellé természetesen launch trailer is dukál. A PlatinumGames akár egyedül, akár négyen is vívható, bibliai léptékű harcokat ígér, hiszen a feladatunk Bábel tornyának megmászása.
1646031600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1645779600

Babylon's Fall - a hadviselés alapjai

Újabb kedvcsinálót kapott az egy hét múlva megjelenő Babylon's Fall. A PlatinumGames kooperatív akciójátékában alaposan ki kell ismernünk a hősünk arzenálját - ehhez nyújt gyorstalpalót a mai videó.
1644922800

Szabad a vásár a PlatinumGames felett

Miközben a videojátékok világát óriási felvásárlások rengetik meg, a PlatinumGames vezérigazgatója is bevallotta, hogy nem feltétlenül bánná, ha valaki őket is felkarolná - persze csak akkor, ha a stúdió megtarthatná a kreatív szabadságát.
1644863408

Hamarosan játszható demót kap a Babylon's Fall

Március elején jelenik meg a PlatinumGames következő akciójátéka, a Babylon's Fall, amit a PlayStation 4- és PlayStation 5-tulajdonosok jövő héten egy ingyenes demó jóvoltából idő előtt kipróbálhatnak majd.