Trials Rising

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: RedLynx
A népszerű platform-versenyjáték új része.
Értékelés: 8.0

Ma még bezsebelhetitek a Ubisoft ajándékait

Véget ért a Ubisoft karácsonyi ajándékzuhataga, de nem kell aggódnotok, ha lemaradtatok valamelyik ingyenes játékról. Ma még utoljára lecsaphattok a PC-n beváltható teljes címekre és egyéb extrákra.

A Trials Rising a Ubisoft legutóbbi ajándéka

Még egy napig tart a Ubisoft karácsonyi ajándéksorozata, aminek a keretei között DLC-ket és teljes játékokat osztogat a kiadó. A mai napon a Trials Risingot zsebelhetik be a Ubisoft Connect-felhasználók.

Futottak még a Ubisoft Forward műsorában

A tegnap esti Ubisoft Forward fontosabb bejelentéseit már kimazsoláztuk nektek, most pedig következzenek a műsor, illetve a pre-show apróbb infómorzsái és látnivalói. Egyetlen összeállításban találjuk őket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

GC 2019: Ütős lesz a Ubisoft felhozatala

A Ubisoft nem csak egy listát tett közzé a Gamescomon szereplő játékairól, hanem még egy rövid montázst is kaptunk arról, hogy egészen pontosan mire is érdemes számítani augusztus 20-tól.

Brit toplista: ismét vezet az Anthem

A héten három új belépő is érkezett a top 10-es listába, ám a BioWare alkotásának mégis sikerült megőriznie az első pozícióját, ráadásul a FIFA 19 is sikeresen küzdötte fel magát a második helyre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igazán sűrű hetünk lesz ezúttal is. A következő napokban több nagyobb durranásra is számíthatunk, hiszen elrajtol a DiRT Rally 2.0, a Trials Rising, jön a The LEGO Movie 2 Videogame és még a Dead or Alive 6 is.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Trials Rising - nyílt bétateszt is lesz a premier előtt

A Ubisoft bejelentette, hogy a Trials Rising nyílt bétatesztjére a jövő hétvégén kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Elég tartalmas kliensről van szó, lévén tizennyolc pálya van benne, és a multiba is belekóstolhatunk.

Trials Rising - ezt kapjuk a premier után

Hamarosan elérhető lesz a Trials-sorozat legújabb epizódja, a Rising, ami a megjelenés után is számos újdonsággal igyekszik majd hosszú időre lekötni rajongóit. A hajtás utáni videó a szezonbérlet tartalmát részletezi.

Ubisoft: ha nem vennétek, nem lenne loot box

Az idei E3-on bemutatott Trials Risingban is lesznek loot boxok, ami természetesen a rajongóknak nemigen tetszik. Ennek a Steamen is hangot adtak, amire a RedLynx egyik fejlesztője Ubi-Warlock néven reagált meglepően arrogánsan.

GC 2018: Dátumot kapott a Trials Rising

Röviddel a júniusi bejelentés után végre napra pontos dátumot kapott a Trials Rising. Jövő februárban bőghetnek fel a motorok, de előtte lesz zárt bétateszt is, amire minden érdeklődő feliratkozhat.

E3 2018: Trials Rising - őrült mutatványok

A Just Dance aktuális felvonása mellett a Trials új epizódjának bemutatkozása sem volt mindennapi. A Red Lynx kötelező új Trials-játéka ráadásul megőrzi a sorozat hagyományait és csak kicsit finomít a már jól bevált recepten.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: Jövőre jön a Trials új része

A népszerű versenyzős-platform franchise újabb részt kap az Ubisoft RedLynx és az Ubisoft Kiev jóvoltából, ezúttal Trials Rising néven, melyben újra lehetetlen ugratásokat hozhatunk össze a világ legkülönbözőbb pontjain.