Maneater PC

Indie cápa-szimulátor!
1708444800

Megvannak az Xbox Game Pass következő két hetének új címei

Pár címet már a mai naptól tolhatunk, míg a többire várnunk kell egy kicsit, viszont a kínálatot elnézve megéri türelmesnek lenni, ráadásul a felhozatal ezúttal is igen változatosra sikerült.
1654787711

A Maneater az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

Ezen a héten sem hagy minket éhesen az Epic Games Store. Ezúttal egy hatalmasra nőtt cápa képében haraphatunk nagyokat a gyanútlan strandolókból.
1631026800

Lemondott a Tripwire Interactive elnöke

A napokban látványos ellenreakciókat váltott ki John Gibson abortuszellenes állásfoglalása, nem csupán a közösségi médiában, de házon belül is. Ennek végeredményeképp új vezérigazgató állt a Tripwire Interactive élére.
1630951212

Áll a bál a Tripwire Interactive elnöke körül

Texasban nemrég elfogadtak egy új abortusztörvényt, aminek alkalmából a Tripwire Interactive elnöke a Twitteren állt ki a politikusok által hozott döntés mellett. Azóta viszont aki él és mozog, az igyekszik elhatárolódni John Gibson véleményétől.
1630303200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten pontot teszünk a nyár végére, és beköszönt az ősz: még szerencse, hogy jó pár játék érkezik majd a héten, így lesz mivel feledtetni ezt a szomorú tényt. Most is listába szedtük az újdonságokat!
1630017460

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!
1626249600

Augusztus végén jön a Maneater DLC-je

Már nem kell sokat várni a Maneater kiegészítőjére, a Truth Quest ugyanis augusztus végén veszi be a játék célplatformjait - a Switch kivételével. Egy új előzetest is tudunk mutatni hozzá.
1622368800

Nintendo Switchre is beúszott a Maneater

Ha eddig azt hittétek, hogy legalább utazás közben biztonságban vagytok a cápatámadásoktól, akkor van egy rossz hírem: a héten végre a kiotóiak hibrid konzolján is lecsaptak a gyilkos halak.
1621852200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.