Overcooked 2

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Team 17, Fejlesztő: Ghost Town Games
Folytatódik az őrült főzőshow!
Értékelés: 8.0

Overcooked! All You Can Eat - minden platformon

Az Overcooked! 1-et és 2-t is tartalmazó All You Can Eat kiadás tavaly debütált a next-gen konzolokon, de nem marad meg kizárólag ott. Hamarosan a játékok minden korábbi platformján is elérhető lesz.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Overcooked! All You Can Eat - indul a főzés PS5-ön

Az ígéretekhez hűen tegnap a PlayStation 5 megjelenésével együtt befutott az Overcooked! All You Can Eat, amely a főzős játék eddigi legteljesebb kiadása. A premier mellé megkaptuk a játék utolsó kedvcsináló előzetesét is.

PS5-ön rajtol el először a next-gen Overcooked!

Hiába válik hamarabb elérhetővé az Xbox Series X/S, az Overcooked! All You Can Eat először a PlayStation 5-ön válik elérhetővé, és csak később fut be a Microsoft konzoljaira.

Ingyenes DLC-t kapott az Overcooked 2

A kínai őszközépünnep alkalmával új, ingyenesen beszerezhető kiegészítőcsomagot kapott az Overcooked 2, a világ legstresszesebb szakácsjátéka. A DLC-t egy összefoglaló előzetes vezeti fel.

A next-gen konzolokat is beveszi az Overcooked!

Az elmúlt konzolgeneráció egyik legjobb partijátéka kerekedett ki az ügyetlenkedő szakácsokat főszerepeltető Overcooked!-ból, aligha meglepetés ezek után, hogy a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is tiszteletét teszi a sorozat.

Overcooked 2 - új ingyenes DLC-vel bővül

Nem kell aggódni, ha már az összes recept a kisujjatokban van, mert szerencsére újabb - ráadásul ingyenes - DLC-vel bővül az Overcooked 2, így jóval könnyebb lesz kibírnunk a következő rész megjelenéséig.

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

Érkezik az Overcooked! 2: Gourmet Edition

Megkapjuk a teljes menüt, így a Gourmet Editon a legteljesebb kiadását garantálja majd az Overcooked! 2-nek. Az összes fogást élvezhetik a konzolosok és a PC-sek is egyaránt.

Overcooked 2 - irány a karnevál!

Carnival of Chaos címmel új DLC-t kap minden idők egyik legpörgősebb konyhai játéka, melyben az új helyszínek, ételek és koktélok mellett még egy sugárhajtóművel felszerelt kerekesszékes séf is vár ránk.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Megjelent az Overcooked 2, itt a launch trailer

Négyfős online multiplayerrel, vadiúj receptekkel, na és persze az eddigieknél is buggyantabb pályákkal jelent meg az Overcooked második része. Az utolsó kedvcsináló remekül bemutatja a konyhában uralkodó káoszt.

E3 2018: Jó mókának ígérkezik az Overcooked 2

A Nintendo tegnapi konferenciáján mutatkozott be a konyhai szakácsok mindennapjait bemutató jópofa, kooperatív módra kihegyezett Overcooked folytatása, amit most mozgás közben is meg tudunk mutatni.

E3 2018: Overcooked 2 bejelentve

Még egy pletyka került megerősítésre! Az Overcooked 2 már úton van, ám nem csak Switchre jön, hanem PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is. A premier is közel van, augusztus folyamán landol a boltokban.