Truck Driver PC, PS4, XBOXONE

Kamionszimulátor az utolsó centiméterig.
1684130400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.
1600074000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mostani hét érezhetően a klasszikus vihar előtti csend állapotára emlékeztet, azért az FPS-rajongóknak és a Nintendo Switch-tulajoknak így is bőven lesz mivel elütniük a héten a szabadidejüket.
1573455600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
1569254400

Brit toplista: az élen kezdett a régi-új Zelda

Kiváló rajtot vett a The Legend of Zelda: Link's Awakening a brit játékeladási toplistán, és egyébként is örülhetett a Nintendo, mert több first-party cím is javítani tudott a Switch Lite premierjének hála.
1568617200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb sűrű hét vár ránk, ráadásul nemcsak a játékmegjelenések záporoznak majd sűrűn a napokban, hanem hardverpremierünk is lesz: pénteken érkezik a Switch kistestvére, a Nintendo Switch Lite.
1530093610

Vadiúj kamionszimulátor lesz a Truck Driver

Kihívót kap a hazai körökben is kedvelt Euro Truck Simulator 2. A Truck Drivert a Real Farm fejlesztője, a Triangle Studios rakja össze - a játék mellett szól, hogy PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is befut.