Subnautica

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Unknown Worlds, Fejlesztő: Unknown Worlds
Túlélés egy idegen óceán mélyén.
Értékelés: Nincs még értékelve

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.

Subnautica - több mint ötmillió eladott példány

Az Unknown Worlds alapítója, Charlie Cleveland egy interjúban jelentette be, hogy vízalatti túlélőjátékuk, a Subnautica már több mint ötmillió eladott példánnyal büszkélkedhet. Az eredmény minden platform eladási adatait tartalmazza.

Lássuk a konzolos Xbox Game Pass újdonságait!

Sűrű lesz a hónap vége a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára, a Microsoft ugyanis újabb hat játékkal bővíti a szolgáltatások kínálatát.

Csapj le ingyen a PC-s Subnauticára!

Az Epic nem beszélt a levegőbe, amikor megígérte, hogy a saját boltjából kéthetente egy-egy ingyenes játékot tölthetnek le a felhasználók. A sort az egyik legjobb túlélőjáték, a Subnautica nyitja - irány az ismeretlen tenger!

TGA 2018: Kitárta kapuit az Epic Games Store

A hét eleji bejelentést követően máris elstartolt az Epic Games digitális boltja. A kapunyitás hírét a The Game Awards keretében kürtölte világgá a Fortnite fejlesztője. Külön öröm, hogy kéthetente ingyenes játékot kapunk majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Itt vannak a Golden Joysticks Awards győztesei

A Fortnite és a God of War vitte a prímet az idei Golden Joystick díjátadón, de azért születtek meglepetések is! Életműdíjat kapott a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki, és kiderült, hogy a Cyberpunk 2077-et várjuk a legjobban.

Subnautica - a jövő hónapban PS4-en is

Már nem kell sokat várni a vízalatti túlélőjátékra a Sony konzolján sem, az Unknown Worlds csapata bejelentette, hogy decemberben érkezik Subnautica, és ugyanazon a napon Xbox One-on is búcsút int a Game Preview-nak.

Subnautica - PS4-re is jön a vízalatti túlélőjáték

Az Unknown Worlds játéka négy év korai hozzáférés után idén januárban jelent meg Steamen, és Xbox One-on is elérhető már a Game Preview programban. Az év végén PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a Subnautica.