Realm Royale PC, PS4, XBOXONE

Battle Royale-játék a Paladins alkotóitól
1662710400

Borászok lehetünk az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

Elszaladt egy újabb hét, ez pedig azt jelenti, hogy már tölthető az Epic Games Store következő ajándéka. Ezúttal egy rendkívül pofás szimulátor/menedzsmentjáték lehet ingyenesen a miénk.
1568282400

Paladins - már teljes a crossplay

És nincsen lemaradva nagyon a Hi-Rez többi játéka sem. Néhány éve talán őrült gondolat lehetett, hogy a PC-s, xboxos, PS-es és nindendós játékosok karöltve játsszanak, de úgy tűnik, hogy ez a szép jövő már a lábaink előtt hever.
1549803600

Hi-Rez: Hé Sony, mi lesz a crossplay-jel?

A játékosok mindig örülnek annak, ha platformtól függetlenül együtt játszhatnak a barátaikkal, a Sony azonban híresen makacs ez ügyben. A Smite és a Paladins stúdiója nyilvánosan vonta kérdőre a japán vállalatot.
1542538800

Jön a crossplay a Hi-Rez játékaiba

Univerzális crossplay-támogatást és egyesített fejlődési rendszert kap a Smite, a Paladins és a Realm Royale. A Hi-Rez mesélt a platformok közti megkötésekről, és hozzávetőleges dátumot is kaptunk mindezekhez.
1532498400

Konzolokra költözik a Realm Royale

A Paladins battle royale-módjaként elstartolt Realm Royale PC-n már teljesen egyedi játékká nőtte ki magát, hiába van még csupán Early Access-stádiumban. A Hi-Rez a többieket sem hagyja ki a jóból - jövő héten startol a konzolos bétateszt.