Steel Division 2

PC

Kiadó: Eugen Systems, Fejlesztő: Eugen Systems
A második világháború keleti frontjára szólít a Steel Division folytatása.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

Júniusra csúsztatták a Steel Division 2 rajtját

Az eredetileg áprilisra tervezett játék kapcsán a fejlesztésért felelős Eugen Systems úgy döntött, hogy meghosszabbítja a bétatesztek időszakát, ugyanis alaposabban szeretné kivizsgálni a játékosok visszajelzéseit.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Áprilisban jelenik meg a Steel Division 2

Közeleg a Eugen Systems második világháborús RTS-ének premierje. A Steel Division 2 április elején fut be, ráadásul a Steel Division: Normandy 44-et birtoklók exkluzív osztályokat kapnak az első részből.

Ingame traileren a Steel Division 2

A Eugen Systems második világháborús RTS-e üdítő színfolt volt tavaly májusban, és az önjelölt karosszék-generálisok örülhetnek, hiszen már készül a Steel Division 2. Ezúttal a keleti frontra megyünk.

A keleti frontra megyünk a Steel Division 2-ben

Folytatást kap a tavalyi év egyik legjobban sikerült második világháborús RTS-e, a Steel Division: Normandy 44. A második rész a keleti frontra szólítja az önjelölt tábornokokat az újrajátszható, dinamikus kampányok során.