Torchlight III

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Perfect World, Fejlesztő: Echtra Games
A közkedvelt ARPG-sorozat folytatása.
Értékelés: 6.0

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.

Felvásárolta a Zynga a Torchlight III fejlesztőit

Bekebelezte az első két Diablo veteránjai által alapított Echtra Gamest a főként mobilos játékairól elhíresült Zynga. Az ígéretek szerint a jövőben is arra törekednek majd, hogy ikonikus mobilos és PC-s játékokkal bővítsék a repertoárjukat.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass januári indulói

Folyamatosan bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft az imént pedig felfedte, hogy milyen címekre számíthatunk január első felében. Foci, szuperhősös bunyó és az új Torchlight is terítékre kerül.

Torchlight III - közeleg a téli frissítés

Megjelenés után sem hagyja magára az Echtra Games a Torchlight III-at, ami már most decemberben megkapja az első nagyobb frissítését. A tapasz többek között a Forged kaszt teljes újradolgozását is magával hozza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héttel tagadhatatlanul is a vihar előtti csend állapotába kerültünk, elvégre egy pár nap múlva berobban a nagy novemberi játékdömping. Ettől függetlenül a héten a horrorrajongók nem csak a hosszú hétvégének örülhetnek majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héten egy kisebb levegővételhez enged minket az őszi szezon a játékmegjelenések terén, de csak azért, hogy azután október végétől egészen november végéig nagyobbnál nagyobb címekkel bombázza a pénztárcáinkat.

Minden, amit a Torchlight III-ról tudni érdemes

Egy majdnem hatperces összefoglaló videót kapott a két nap múlva érkező Torchlight III, amely tökéletesen felkészít, illetve kellemesen ráhangol minket az Echtra Games következő ARPG-jére.

Két hét múlva rajtol a Torchlight III

A Perfect World és az Echtra Games bejelentette: a Torchlight III hamarosan elhagyja az Early Accesst, ezzel pedig nem csak PC-n, de konzolokon is elérhetővé válik a Diablo-szerű akció-RPG.
  • Írta: szlav
  • 3 komment

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.

Még ősszel befut a Torchlight III

A Perfect World Entertainment és az Echtra Games a minap bejelentette, a június óta korai hozzáférésben elérhető Torchlight III hamarosan elkészül. További jó hír, hogy a Nintendo Switch is megkapja a saját átiratát.

Torchlight III - érkezik a sztori harmadik harmada

A Torchlight III early accesse máris kiegészül. Az induláskor csak két sztoriszakaszt kaptunk meg, ez azonban hamarosan kibővül, és elérhetünk a történet végére. Meg persze számtalan új ellenség és felszerelés is vár minket.

Már játszható a Torchlight harmadik része

Ahogy azt már tudjátok, a fejlesztők újragondolták a Torchlight Frontiers koncepcióját, és inkább úgy döntöttek, a sorozat számozott folytatásaként dobják piacra az új munkájukat. Az Early Access-változat már most elérhető.

Torchlight III - új videót és képeket kaptunk

A friss képek mellett egy vadiúj videó is érkezett a készülőben lévő ARPG-ből. A főszerepben ezúttal az erődünk lesz, amit a játék során a saját ízlésünkhöz igazíthatunk.

Torchlight III - beköszön a mesterlövész

Miután végre egyenes vágányra került az eredetileg Torchlight Frontiers néven készült Torchlight III, a Perfect World nekiállt az előzetesek gyártásának is. Ma a játék első kasztját, a Sharpshootert láthatjuk akció közben.

Torchlight III-ként folytatja a Torchlight Frontiers

A Perfect World Entertainment és a játékot fejlesztő Echtra Games bejelentette, hogy átnevezik és átalakítják a Torchlight Frontierst: a játék Torchlight III-ként folytatja, és a free-to-play üzleti modellt is ejti.

Csúszik a Torchlight Frontiers

Nem igazán hallatott magáról mostanában a Torchlight Frontiers. Nem véletlen, hiszen az Echtra Games kissé le van maradva a várva-várt ARPG fejlesztésével, így az eredetileg 2019-re tervezett premierrel sem érdemes már számolnunk.

GC 2018: Gameplay traileren a Torchlight Frontiers

Végre valódi gameplay jelenetek során is megleshetjük az újraélesztett Torchlight-széria következő üdvöskéjét. Az alig egyperces videóból pedig csak úgy árad a könnyed, humorral teli hangulat.

Jövőre érkezik a Torchlight Frontiers

Nem állt jól a Torchlight-sorozat szénája a Runic Games bezárása óta, most azonban úgy tűnik, hogy a Perfect World mégis felélesztené a közkedvelt ARPG-t. Itt a Torchlight Frontiers első előzetese!