Shadowrun

FPS, RPG
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: FASA Studio
A régi SNES-es Shadowrun remakeje, a mai igényeknek megfelelő köntösbe öltöztetve. A játék nem tartozik sem a fantasy vagy a sci-fi műfajába, de egészséges módon elegyíti a kettő elemeit.
Értékelés: 7.0

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Cross-platform - a PC-sek elvernék a konzolosokat

A Voodoo PC alapítója szerint nem véletlen, hogy a Microsoft letett a cross-platform lehetőségek kiaknázásáról: a konzolosoknak esélyük sem lenne a játék során.

Ingyenessé vált a cross-platform multiplayer?

A hivatalos Xbox fórumon érdekes hír röppent fel: az egyik játékos szerint a cross-platform játékot támogató címek ingyenesen játszhatók online.

Újabb Shadowrun-játékok készülnek a jövőben

Bár a legutóbbi játék borzalmasan sikerült, a fejlesztők lehúzták a rolót, a hivatalos fórumok is hamarosan bezárják kapuikat, ám a címről mégsem kell lemondanunk.

Bezárt a Shadowrun fejlesztője

Mitch Gitelman gyászos hírrel indította a mai napot. Egy nyílt levélben elköszönt a Shadowrun rajongóitól, és bejelentette, hogy a FASA Studios lehúzta a rolót.

Már Windows XP-n is futtatható a Shadowrun

A Microsoft új operációs rendszerének népszerűsítése miatt Vista-exkluzívvá tette a most megjelent Shadowrunt, ám a crackerek keresztülhúzták számításaikat.

Shadowrun, Vampire Rain és Tenchu Z demók

Kellemes meglepetés érte azon ifjoncokat, akik tegnap délután bekapcsolták az Xbox 360 konzoljaikat. A Live-ra egyszerre három szuper játék demója is felkerült!

Megtekinthető a Shadowrun intrója

A Microsoft ma közzétette a napokon belül PC-re és Xbox 360-ra is megjelenő első Vista játéknak, a Shadowrun-nak az intró videóját. Jó szórakozást!

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a legfrissebb megjelenési lista: a héten érkezik többek között a Shadowrun, a Monster Madness, a Surf's Up és a Wii-s Mortal Kombat!

Mégsem a Halo 2 lesz az első Vista játék

A Halo 2 eredetileg a Vista debütálásával egy időben jelent volna meg. A premiert május 22-re tolták, ám most újabb késésről vagyunk kénytelenek beszámolni.

Révbe értek a Shadowrun munkálatai

Sokat várunk a Shadowruntól: a játék az első olyan program lesz, mely közelebb hozhatja egymáshoz a számítógépes és konzolos játékostábort - és most végre elkészült.

GDC 2007: Games for Windows Live Account?

A GDC nyitóbulira várva érdekes Microsoft pletykákat hallottunk. Egyesek szerint az Xbox Live Account rendszerhez hasonló bevezetését tervezik Windows-ra is.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Vasárnap délutáni videóösszeállításunk

Kisebb adag videót töltöttünk fel számotokra a szerverünkre: van köztük többek között új Bullet Witch, Joint Task Force, Rainbow Six: Vegas filmecske is!

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!

E3 2006: Windows Vista játéklista

A Microsoft közzétette a "majd ha kész lesz" Windows Vista játékokat. Az itt olvasott címek mind DirextX 10 zabálók és csak Vista-n indulnak majd el.