Desperados III

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: THQ Nordic, Fejlesztő: Mimimi Games
Tizenkét év után tértek vissza a vadnyugat fenegyerekei.
Értékelés: 9.0

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Desperados III - végéhez ért a DLC-sztori

A Desperados III kiegészítői között három részre osztott Money for the Vultures cselekményszál a végéhez ért a záróepizód megjelenésével. A Once More With Feeling visszakalauzol minket az Eagle's Nest erődítménybe.

Desperados III - úton az első DLC

Szeptember 2-án érkezik a Desperados III háromrészes szezonbérletének első szelete, a Money for the Vultures - Part 1: Late to the Party. Az alapjáték sztoriját folytató misszió megkapta a saját előzetesét is.

Desperados III - két új trailer is érkezett

A két új rövid előzetes közül az egyik a játékot ért dicsérő szavakat szedte egy csokorba, míg a másik a Desperados III világában játszódó ingyenes Pen and Paper szerepjátékot hivatott reklámozni egy kicsit.

Launch traileren a Desperados III

A tegnapi nap folyamán megjelent a jó sokáig a szalonban pihenő Desperados-széria legújabb darabja, ami az előzetes tesztek alapján remekül sikerült - ezzel együtt megkapta a játék az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.

Miniatűr traileren a Desperados III

Kevesebb mint két hét választ már csak el minket a Desperados III megjelenésétől, így érthető, hogy a készítők megállás nélkül szeretnének erre emlékeztetni bennünket különböző videókkal.

Desperados III - Kate O'Hara is bemutatkozik

Nagyon közel járunk már a Desperados III megjelenéséhez, így időszerű volt, hogy John Cooper ötösfogatából mindenki megkapja a maga bemutatkozóvideóját. A sort a veszélyesen szexi Kate O'Hara zárja.

GOG Summer Sale - demók és leárazások

Leárazási akció követ még nagyobb leárazási akciókat a GOG online áruházában, de a ma indult Summer Sale azért is különleges, mert a kedvezmények mellett olyan megjelenés előtt álló játékokat próbálhatunk ki általa, mint például a Desperados III.

Minden, amit a Desperados III-ról tudni érdemes

Nem kell veterán pisztolyhősnek lennünk ahhoz, hogy a Desperados III mesterévé váljunk. Nincs már messze a megjelenés sem, így a Mimimi Games és a THQ Nordic összedobott egy tartalmas videót, ami alaposan kivesézi a játék mechanikáit.

Desperados III - bemutatkozik Hector

Már csak hetekre vagyunk a Desperados III megjelenésétől, ezért a THQ Nordic megpörgeti kicsit a játék körüli marketinget. A legújabb videóban a Hector Mendoza mutatkozik be, akivel nem szívesen akasztanánk össze a bajszunkat.

Desperados III - megvan a pontos dátum

Már szinte hallani a poros földúton átgördülő ördögszekér hangját: végre új trailert, és vele együtt fix megjelenési dátumot kapott a Desperados III. Itt az idő tehát, hogy felnyergeljük a lovat és revolvert ragadjunk, hiszen vár minket John Cooper bandája.

Zenedoboz jár a Desperados III gyűjtői kiadásához

A Mimimi Games nem aprózza el a Desperados III gyűjtői kiadását. A Season Pass mellett öt, a játék főbb szereplőit ábrázoló szobrocska is jár a csomaghoz, amelyek talapzata ráadásul egy zenedoboz, ami a soundtrack egyik dalát játssza.

Csak nyáron érkezik a Desperados III

Váratja még egy picit a rajongókat a THQ Nordic a Desperados harmadik részével, a játék ugyanis csak a nyár folyamán kerül boltokba. Viszont akad jó hírünk is, a korábbi részek legendás karaktere, Doc McCoy visszatér!

GC 2019: 21 percnyi lopakodás a Desperados III-ban

Azoknak, akik szeretik a western és a taktikai játékokat, nyilván nem kell bemutatni a legendás Desperados-franchise-t, mely hamarosan újabb epizóddal bővül. Ezúttal az újonnan bemutatott karakterről érkeztek meg az első gameplay felvételek.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Desperados III - bemutatkozik Isabelle Moreau

Sok szerencsét annak, aki felbosszantja a Desperados III cajun voodoo-mesterét! A Mimimi Productions és a THQ Nordic egy másfél perces kedvcsinálóval mutatja be, hogy mire képes Isabelle Moreau.

Jövő héten rajtol a Desperados III zárt bétája

A szerencsések már a jövő héten kipróbálhatják a Desperados harmadik részét, a fejlesztők ugyanis hosszas bétatesztelés alá vetik a játékot. Habár a béta relatíve sokáig tart majd, csak egy kisebb tesztelői brigáddal indul el.

E3 2019: Vadonatúj kedvcsinálón a Desperados III

A tavalyi Gamescomon megejtett bejelentés óta mély csend honolt a Desperados-sorozat harmadik felvonása körül, de a THQ Nordic ezúttal gondoskodott róla, hogy ismét szó essen a vadnyugati mókáról.

GC 2018: Nézzünk bele a Desperados III-ba!

Nagyon megörültünk, amikor a héten bejelentették a Desperados harmadik részét. A vadnyugati akció-stratégia hű marad a hagyományokhoz, ám a Mimimi csapata egy sor fejlesztést is tervez. Az új videóban mindenről szó lesz!

GC 2018: Bejelentették a Desperados III-at

Tizenkét év után a remek kritikai fogadtatásban részesült Shadow Tactics fejlesztője támasztja fel a Desperados-sorozatot. A harmadik rész nem rúgja fel a szabályokat: maradunk a vadnyugaton, a műfaj továbbra is taktikai RTS.