The Waylanders

PC

Kiadó: Gato Salvaje Studio, Fejlesztő: Gato Salvaje Studio
Mike Laidlaw vadiúj RPG-je, amit a Dragon Age és a Neverwinter Nights ihletett.
Értékelés: Nincs még értékelve

Szexuális zaklatással vádolják Chris Avellone-t

Az elmúlt héten többen is szexuális zaklatással vádolták meg a játékipar egyik legismertebb íróját, Chris Avelonne-t. A történtek után több cég, így a Paradox és a Techland is megszakította vele a kapcsolatot.

The Waylanders - hamarosan indul az early access

Ismét mozgás közben láthatjuk Mike Laidlaw fantasy RPG-jét, amelyet a Dragon Age-, a Neverwinter Nights- és a Baldur's Gate-játékok ihlettek. A videó mellé érkezett a jó hír is, hogy már idén nyáron early access-státuszba kerül a játék.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Újra mozgásban a The Waylanders

Újabb nagyobb kihagyás után ismét hallatott magáról a The Waylanders, ezúttal egy játékmenettel egybeszőtt átvezető videóval. A Gato Salvaje időutazós, partialapú szerepjátékának a Dragon Age és a klasszikus D&D-játékok adtak ihletet.

GC 2019: Hangulatos traileren a The Waylanders

A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Gato Salvaje Studio legújabb játéka, a Dragon Age: Origins és a Baldur's Gate-sorozat nyomán készülő, időutazásos szerepjáték, a The Waylanders, ami most kapott egy friss kedvcsinálót.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

Összejött a pénz a The Waylandersre

Sikerrel zárult a Dragon Age által inspirált szerepjáték Kickstarter-kampánya. Mike Laidlaw új projektjére közel 170 ezer dollárt dobtak össze a rajongók, így a spanyol stúdió stabil háttérrel fejezheti be a The Waylanderst.

GC 2018: Időutazós RPG lesz a The Waylanders

Az iparági veteránokat foglalkoztató Gato Salvaje Studio bejelentette a The Waylanderst, amely egy fantasy RPG lesz a Dragon Age: Origins és a Neverwinter Nights 2 nyomán. A narratíváért Mike Laidlaw felel majd.