Luigi's Mansion 3 SW

Harmadjára is visszatér Mario tesója némi szellemvadászatra.
1635763920

Legósodik a Luigi's Mansion is

A LEGO és a Nintendo halloween apropóján jelentette be, hogy a Luigi's Mansion-sorozatnak is helyet szorítanak a közös szettjeik között. Luigi porszívójára a jövő év elejétől csaphatunk le.
1609840800

A Nintendo felvásárolta a Next Level Gamest

A Next Level Games és a Nintendo kapcsolata eddig is igazán közeli volt, hiszen a kanadai stúdió készítette többek közt a Luigi's Mansion 3-at is. Nem olyan nagy meglepetés tehát, hogy a japánok most hivatalosan is beolvasztották őket.
1590487200

Brit toplista: megállíthatatlan az Animal Crossing

Ezúttal sem történt trónfosztás az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistáján. Csupán két új cím került fel az első tíz cím közé, de sem a Maneater, sem pedig a Saints Row: The Third - Remastered nem jutott fel a pódiumra.
1589868000

Brit toplista: még mindig az Animal Crossing vezet

Ha valaki ránéz a friss brit toplistára, könnyen a déjà vu áldozatának gondolhatja magát. Pedig egyszerűen csak nem történt semmi kirívó a múlt héten, így továbbra is az Animal Crossing ül a csúcson, és a többi helyezésen sem volt komoly mozgás.
1589202000

Brit toplista: újra élen az Animal Crossing

Az elmúlt héten több brit áruházhoz is megérkezett a korábban elkapkodott dobozos játékok utánpótlása, ez a vérfrissítést pedig kimondottan jót tett az Animal Crossing: New Horizons eladásainak. Ismét a Switch-exkluzív lett a hét legkapósabb címe.
1588575600

Brit toplista: a FIFA 20 hódította el az első helyet

Az előző heti összesítéskor az Animal Crossing és a FIFA 20 vezette a listát, a helyzet most csak annyit változott, hogy helyet cseréltek. A dobozos játékeladások továbbra is pörögnek, bár a csúcsnak már nem járnak a közelében.
1587970800

Brit toplista: ismét vezet az új Animal Crossing

Noha az elmúlt héten már nem pörögtek annyira a játékeladások az Egyesült Királyságban, még mindig átlagon felül teljesít a piac a koronavírus-járvány miatt bezárkózó játékosok miatt.
1587621600

Brit toplista: visszaestek az eladások

A koronavírus és az ezzel járó karantén kimondottan jót tett a játékeladásoknak, a kezdeti lendület azonban most megtört. A komolyabb megjelenések és a Switch-konzolok hiánya látványos visszaesést eredményeztek.
1585900800

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.
1583740800

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.