Trine 4: The Nightmare Prince

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Frozenbyte, Fejlesztő: Frozenbyte
A rajongók visszajelzéseire alapozva készült el a Trine negyedik része.
Értékelés: 8.0

Utolsó előzetesen a Trine 4: The Nightmare Prince

A mai naptól mindenki számára megvásárolhatóvá vált a Trine-sorozat negyedik epizódja, amiben Zoya, Amadeus és Pontius ezúttal egy gondoktól terhes, de szökésben lévő herceget igyekeznek majd begyűjteni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.

Gyorstalpalót kapott a Trine 4

A Trine-széria az utóbbi évtized egyik leghangulatosabb platformerévé nőtte ki magát, így ha eddig kimaradt volna valakinek a franchise, most 10 perc alatt bepótolhatja a fontosabb játékmeneti fogásokat.

Trine 4 - álmainkba férkőznek a sötét árnyak

A Trine 4: The Nightmare Prince legújabb történeti traileréből kiderül, hogy Zoya, a tolvaj, Amadeus, a varázsló és Pontius, a lovag miért áll újból össze egy csapatba. Kalandjaik során az izmaik mellett az agyukat is megtornáztathatják.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Nyolc perc a Trine negyedik részével

A hétvégén rendezett PAX Westen is tiszteletét tette a Trine-sorozat negyedik része, a folytatást most egy nyolcperces gameplay videó erejéig vehetitek közelebbről is szemügyre. Csekkoljátok!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Októberben rajtol el a Trine negyedik része

Egy trailer társaságában kapott napra pontos megjelenési dátumot a Trine negyedik része. Ha kimaradt volna a sorozat, az sem probléma: aznap az összes epizódot felvonultató kiadás is boltokba kerül!

E3 2019: Elképesztően néz ki a Trine 4

Az E3 alkalmából befutott a Trine 4: The Nightmare Prince legújabb játékmenet-bemutatója. Ebben Join Kai marketingmenedzser mesél a játék új mechanikáiról. A játék idén ősszel jelenik meg.

Kulisszák mögött a Trine 4: The Nightmare Prince

A Frozenbyte csapata három Trine után nem kevés tapasztalatot szedett magára a puzzle-platformerek műfajában. A negyedik rész már úton van, most a stúdió munkatársai árulnak el pár titkot a fejlesztésről.

Trine: Ultimate Collection - minden egy helyen

Idén ősszel nem csak a Trine-sorozat negyedik része mutatkozik be, a rajongók vagy a sorozattal csak most ismerkedők ugyanis kapnak egy gyűjteményes kiadást is, amiben mind a négy epizódot megtaláljuk majd.

11 percig mozog a Trine 4: The Nightmare Prince

A Trine 4: The Nightmare Prince visszatér a gyökereihez, így ismét egy varázslatos 2,5D-s környezetben oldhatjuk meg a furmányos fejtörőket. Nézzünk is bele, hogy hogyan fest ez élesben!

Varázslatos előzetesen a Trine 4

A Trine-franchise folytatásáról már október óta lehetett hallani különböző pletykákat, melyeket később a fejlesztők is megerősítettek, ám pontosabb részleteket azóta sem kaptunk. Egészen máig, ugyanis végre itt az első trailer.

Hivatalosan is bejelentették a Trine 4-et

Noha egy EU-s támogatásokat taglaló dokumentumban már feltűnt a Frozenbyte játékának folytatása, a fejlesztők csak most erősítették meg formálisan a jövőre érkező Trine 4: The Nightmare Prince-t.