Maid of Sker PC, PS4, SW, XBOXONE

Túlélőhorror brit módra.
1636732800

Túlélőlövöldés folytatást kap a Maid of Sker

Úgy látszik, a Wales Interactive egyelőre nem engedi el a Sker kastélyt övező, hátborzongató történeteket. A Maid of Skert követően egy kooperatív túlélőlövöldével térnek vissza a walesi legendák földjére.
1621778400

Next-gen verziót és kihívásmódot kap a Maid of Sker

Hamarosan az Xbox Series- és a PlayStation 5-konzolok tulajai is átélhetik a Sker kastélyt övező legendákat feldolgozó Maid of Sker horrorisztikus kihívásait. Az új ingyenes frissítés pedig tényleges, előre meghatározott kihívásokkal kecsegtet.
1606114800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl vagyunk az újgenerációs konzolok megjelenésén, így lelassul a novemberi játékzuhatag is. Most bizony van mivel szórakoznunk, úgyhogy talán nem is olyan nagy baj, hogy egy-két érdekesebb címet leszámítva eseménytelen hét elé nézünk.
1601402400

Íme, a Games with Gold októberi játékai

Búcsúzunk a szeptembertől, így ideje felkészülni az Xbox Live Gold-előfizetésünkhöz járó új címekre! Láttunk már erősebb felhozatalt, de az ajándékok közt akad egy egészen friss újdonság is.
1599669420

Maid of Sker teszt

A Wales Interactive fejlesztőinek horrorisztikus sétaszimulátora nem csak azt mutatja meg, hogy a folklórnak ott a helye a videojátékiparban, hanem azt is, hogy miért nem szabad a műfajokat felelőtlenül összemosni.
1595829600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.
1593788400

Júliusban jelenik meg a Maid of Sker

Régóta húzzák-halasztják a Maid of Sker munkálatait, azonban a jelek szerint most már tényleg révbe értek a fejlesztők: július végén kerül boltokba a walesi folklórból merítő túlélőhorror.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1588150800

Maid of Sker - a walesi folklórból merítő horror lesz

Walesi népmesék, dalok és legendák ihlették a Maid of Skert, aminek a történetét a SOMA írója jegyzi. A brit túlélőhorrort a legtöbb platformon már júniusban birtokba vehetjük.
1540836000

Maid of Sker - túlélőhorror brit módra

A mai napon újabb horrorjáték került bemutatásra, ezúttal a Wales Interactive jóvoltából. Az azonos című 1872-es novellát feldolgozó alkotásban a nyers és brutális erőszak helyett a lopakodáson és a menekülésen lesz a hangsúly.