Pagan Online

PC

Kiadó: Wargaming, Fejlesztő: Mad Head Games
MOBA-elemekkel megspékelt akció-RPG, amely a kereszténység előtti mitológiából táplálkozik.
Értékelés: 6.5

Leállnak a Pagan Online szerverei

Nem sokáig marad már online a Pagan Online. A Wargaming és a Mad Head Games aRPG-je közel sem teljesített a várakozásoknak megfelelően, így a játék elveszíti a többjátékos komponenseit.

Augusztusban rajtol a Pagan Online

Augusztus végén kilép a korai hozzáférésű státuszból a Wargaming kiadásában megjelent akció-szerepjáték, a Pagan Online. A játékosok a későbbiekben is rendszeres frissítésekre számíthatnak.

Megjelent a Pagan Online korai változata

Elrajtolt a népszerű World of Tankset is jegyző Wargaming legújabb projektje, a Mad Head Gamesszel közösen készített Pagan Online, ami egy szláv mitológián alapuló fantasy akció-szerepjáték, némi MOBA-fűszerezéssel.

Először mozgásban a Wargaming akció-RPG-je

A novemberi bemutatkozás után végre megnézhetjük, hogyan is fest mozgás közben a World of Tanksot is jegyző Wargaming legújabb próbálkozása, ami egy Diablo-szerű, MOBA-jegyekkel nyakon locsolt akció-szerepjáték lesz.

Pagan Online - íme, a Wargaming akció-RPG-je

A World of Tanks készítője adja ki a Mad Head Games akció-RPG-jét, amely jövőre landol PC-n. A Pagan Online egy olyan világban játszódik, amit a "keresztény mitológia előtti" pogány istenek uralnak. A MOBA-íz sem hiányozhat.