Void Bastards PC, XBOXONE

Egy életre kelt sci-fi képregény.
1629390600

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store heti ajándékai: ezúttal két játéknak, egy 3D-s platformernek és egy roguelike-lövöldének örülhetünk majd, ha van felhasználói fiókunk az üzletnél.
1628859600

Irány az űr, tölthető az Epic heti ajándékjátéka

Mint ahogy azt már megszokhattuk, tegnap este is menetrendszerűen befutott az Epic Games Store aktuális ingyenjátéka, ami ezúttal nem más, mint a Double Damage Games űrstratégiája, a Rebel Galaxy.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1588572000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Új platformokra látogat a John Wick Hex, a SuperMash és a Void Bastards, kilép a korai hozzáférésből a Fury Unleashed, és végre megjelenik a Someday You'll Return is – ez történik május első teljes hetén.
1584352800

PS4-re és Switchre tart a Void Bastards

Habár a PEGI korábban már megszellőztette a Void Bastards PlayStation 4-es portját, most egy másik korhatár-besorolással foglalkozó társaság, az ESRB rántotta le idő előtt a leplet a Switchre is megérkező átiratról.
1578079560

Switchre tart a Metro Redux?

Habár hivatalos megerősítést még nem kaptunk, a PEGI adatbázisa szerint hamarosan Nintendo Switchre látogat a Metro Redux, amely a sorozat első két részének felújított változatát foglalja magába.
1561910400

Void Bastards - ingyenes kihívások és fizetős DLC

Jonathan Chey bizarr shootere, a Void Bastards hamarosan még több tartalommal bővül majd. Ingyenes frissítés formájában jönnek a piszkosul nehéz kihívások, egy DLC-pakk formájában pedig új hajókra, ellenfelekre és vállalatra számíthatunk.
1561742100

Void Bastards teszt

A System Shock és a BioShock alkotója indie-vizekre evezett, ennek a legújabb eredménye a Void Bastards. A roguelike shooter hangulatteremtésben a nagy elődökre hajaz, de a játékélmény tekintetében már teljesen mást nyújt.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1553680800

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.