Far Cry: New Dawn

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Visszatérünk Hope Countyba, igaz, az egészen más arcát mutatja meg ezúttal.
Értékelés: 7.5

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.

Anthem - simán behúzta a februárt

Az NPD tájékoztatása szerint az Egyesült Államok februári eladásait tekintve nem talált legyőzőre az Anthem, ráadásul a kritikusok és a rajongók körében is vegyesen megítélt játék a stúdió történetének második legjobb nyitányát produkálta.

Brit toplista: csúcsra tör az Anthem

Mint ahogyan az várható volt, a BioWare alkotása magabiztosan vette át a múlt héten befutott Far Cry: New Dawn listavezető pozícióját. Az újabb címek mellett nagyot futott még a FIFA 19 és a Forza Horizon 4 is.

Brit toplista: sehol sincs a Crackdown 3

A múlt heti megjelenések kicsit megbolygatták az eddigi állóvizet, így a Red Dead Redemption 2 ezúttal lecsúszott az aranyéremről. Azonban sem az éllovas Far Cry: New Dawnnak, sem a Crackdown 3-nak nincs oka az örömre.

Befutott a Far Cry: New Dawn launch trailere

Holnap ismét visszatérünk Hope Countyba, előtte azonban van időnk ráhangolódni az őrületre még egy utolsó előzetessel. Aki pedig színtiszta játékmenetre vágyik, az belenézhet a New Dawn első 20 percébe is.

Far Cry: New Dawn - kocsmában balhéznak az ikrek

Nyakunkon a Far Cry következő részének, a New Dawnnak a megjelenése, így a Ubisoft a hátralévő napokban kicsit megpörgeti a játék marketingjét. Az élőszereplős előzetesben a játék ikerpárja rak rendet egy kocsmában.

Vadkansimogatós előzetesen a Far Cry: New Dawn

A korábbi részekhez képest egy meglehetősen baljós és sötét hangulatú sztoritrailert kapott a posztapokaliptikus Far Cry: New Dawn, mely egy izgalmas történetet vetít előre rengeteg akcióval és bibliai utalásokkal.

Szerepjátékos elemekkel jön a Far Cry: New Dawn

Jean-Sebastien Decant, a játék kreatív rendezője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre adott egyik válaszában megerősítette, hogy igyekeztek több elemében is változtatni az alapokon, így lesz benne egy kis szerepjátékos vonal is.

Részletes gépigényt kapott a Far Cry: New Dawn

Közeledik a Far Cry posztapokaliptikus kiadásának, a New Dawnnak a megjelenése, így a Ubisoft lerántotta a leplet a játék PC-s kiadásának pontos rendszerkövetelményeiről.

Ennyit változott a pálya a Far Cry: New Dawnban

Egy Cycu1 nevű youtuber megosztott egy összehasonlító videót, amelyből kiderül, hogyan változott meg Hope megye a Far Cry 5 eseményei után. Úgy látszik, a természet kezdi visszahódítani azt, ami mindig is az övé volt.

TGA 2018: Itt az új Far Cry-játék

Ugyan idő előtt kiszivárgott néhány fontos részlet a következő Far Cry-játékról, a hivatalos bemutatóra most került sor. Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg a Far Cry 5--öt gondolják tovább a fejlesztők.

TGA 2018: Jön a Far Cry: New Dawn - frissítve!

A Ubisoft is ott lesz a péntek hajnalban zajló The Game Awardson, és nagyon úgy tűnik, hogy leleplezik az új Far Cryt! Az első teaser videó alapján egy spin-off vagy a Far Cry 5 posztapokaliptikus folytatása is szóba jöhet.