Journey to the Savage Planet PC, PS4, XBOXONE

Kalandjáték a Far Cry 4 egykori rendezőjétől.
1676271600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét sűrű hetünk lesz, a videojátékok és a filmek terén egyaránt. Vadiúj AAA-s címek, megkésett portok, indie nyalánkságok, régóta várt remasterek és mozis blockbusterek - bőven lesz miből válogatnunk.
1674637200

Új generációs konzolokra tart a Journey to the Savage Planet

Az játék februárban jelenik meg Xbox Series X|S és Playstation 5 konzolokra, rengeteg plusz tartalommal.
1629021600

Még nincs vége a Journey to the Savage Planetnek

A Journey to the Savage Planet mögött álló Typhoon Studios az egyik áldozata volt a Stadia belsős stúdióbezárásainak. A csapat azonban nem adja fel, Raccoon Logic néven újraalakultak, és folytatni fogják, amit elkezdtek.
1586772000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre túl nagy megjelenések nem jutnak, de akad több partijáték is, valamint néhány jelentősebb DLC. Az xboxosok végre megkapják a Space Engineerst és a Vampire: The Masquerade – Coteries of New Yorkot.
1586336400

Miről szólt az év első Inside Xbox-adása?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox-adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox-konzolról is hallhattunk egy keveset.
1586329200

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.
1584100800

Journey to the Savage Planet - nehéz fokozaton is

Új játékmódot kapott a Journey to the Savage Planet, amelyben felsrófolhatjuk magunknak a nehézséget, amennyiben az alapjáték nem tartogat elég kihívást. A végtelen életünk háromra csökken, és még az idővel is versenyre kelhetünk.
1580898060

Journey to the Savage Planet teszt

A Typhoon Studiosnak ugyan a Journey to the Savage Planet az első játéka, a fejlesztőknek azonban aligha. A stúdiót iparági veteránok alapították pár évvel ezelőtt, így kíváncsian vártuk, mit sikerült összehozni a kanadai srácoknak!
1580292052

Utolsó előzetesen a Journey to the Savage Planet

Tegnap jelent meg a Typhoon Studios bemutatkozó alkotása, a humort nagykanállal zabáló Journey to the Savage Planet, ami metroidvania-alapokra felhúzott kalandozást ígér egy közel sem veszélytelen planétán.
1580119200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Továbbra is tart az év eleji pangás, de így is érkezik néhány cím, amin érdemes rajta tartani a szemünket. Akadnak itt várva-várt remasterek, új platformra költözött portok, de persze vadiúj játékok is.