Journey to the Savage Planet

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: 505 Games, Fejlesztő: Typhoon Games
Kalandjáték a Far Cry 4 egykori rendezőjétől.
Értékelés: 7.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre túl nagy megjelenések nem jutnak, de akad több partijáték is, valamint néhány jelentősebb DLC. Az xboxosok végre megkapják a Space Engineerst és a Vampire: The Masquerade – Coteries of New Yorkot.

Miről szólt az év első Inside Xbox-adása?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox-adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox-konzolról is hallhattunk egy keveset.

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

Journey to the Savage Planet - nehéz fokozaton is

Új játékmódot kapott a Journey to the Savage Planet, amelyben felsrófolhatjuk magunknak a nehézséget, amennyiben az alapjáték nem tartogat elég kihívást. A végtelen életünk háromra csökken, és még az idővel is versenyre kelhetünk.

Utolsó előzetesen a Journey to the Savage Planet

Tegnap jelent meg a Typhoon Studios bemutatkozó alkotása, a humort nagykanállal zabáló Journey to the Savage Planet, ami metroidvania-alapokra felhúzott kalandozást ígér egy közel sem veszélytelen planétán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Továbbra is tart az év eleji pangás, de így is érkezik néhány cím, amin érdemes rajta tartani a szemünket. Akadnak itt várva-várt remasterek, új platformra költözött portok, de persze vadiúj játékok is.

GC 2019: Journey to the Savage Planet dátum

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Journey to the Savage Planet. A Ubisoft Montreal egykori kreatív igazgatója, Alex Hutchinson áll az ígéretes belső nézetes kalandjáték mögött.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

E3 2019: Akcióban a Journey to the Savage Planet

A Journey to the Savage Planetben a felfedezésen és a kalandozáson lesz a hangsúly. A játék valamikor 2020 elején jelenik meg az 505 Games gondozásában, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

E3 2019: Journey to the Savage Planet trailer

Játékmenet-pillanatokkal tarkított előzetest kapott a Typhoon Studios első játéka, a Journey to the Savage Planet. A friss előzetes ezúttal sem veszi komolyan magát, cserébe bemutatja a játék világának vibráló flóráját és faunáját.

Fedezd fel a Journey to the Savage Planet világát!

A tavalyi The Game Awardson mutatkozott be a Typhoon Studios első játéka, a Journey to the Savage Planet, ami a No Man's Sky nyomdokain halad, csak közben abszolút nem veszi magát komolyan.

TGA 2018: Videón a Far Cry 4 rendezőjének új játéka

Hivatalosan is bemutatkozott a tavaly áprilisban új stúdiót alapító, korábbi Far Cry 4-rendező első játéka. A kiadásért az 505 Games lesz a felelős, és bár sokat nem tudtunk meg, egy kalandjátékról lesz szó.