Hades

PC

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Supergiant Games legújabb játékában ezúttal az alvilágból kell felverekednünk magunkat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Hamarosan Steamre is beköltözik a Hades

A Supergiant Games új fejlesztése az egyik első Epic Games Store-exkluzív volt, idén decemberben azonban lejár a fejlesztők megállapodása az Epic boltjával, és Steamen is megjelenik a játék.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

TGA 2018: Hades - alvilági mészárlás

Lehullt a lepel a Supergiant Games legújabb játékáról, a Hadesről, ami egyszerre viseli magán a csapat legújabb játéka, a Pyre, valamint a korábbi fejlesztéseik, a Transistor és a Bastion stílusjegyeit.