Blazing Chrome

PC

Kiadó: JoyMasher, Fejlesztő:
A SNES és Sega Megadrive-érát idéző akció-platformer.
Értékelés: Nincs még értékelve

Íme, a júliusi Xbox Game Pass-játékok

Sajnos július közepén is jó pár játék elhagyja az Xbox Game Pass szolgáltatást, de csak azért, hogy helyet adjon az újonnan érkezőknek, mint például a hideget és meleget is kapott Fallout 76-nek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Így a nyár közepén talán nem annyira meglepő, hogy nem leszünk eleresztve látványos megjelenésekkel, ezúttal inkább az ínyenceknek tudunk érdekességekkel szolgálni. Lássuk a heti listánkat!

Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai

Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

Igazi retrobomba a Blazing Chrome

Két percig fut a JoyMasher következő fejlesztése, a Blazing Chrome, amely első ránézésre simán elférne a klasszikus 16-bites akciójátékok között. A 90-es éveket idéző cím azonban mély játékmechanikai elemekkel és modern irányítással érkezik.