Pokémon Sword & Shield

Nintendo Switch

Kiadó: The Pokémon Company, Fejlesztő: Game Freak
A Pokémonok 8. generációja Nintendo Switchre költözik!
Értékelés: Nincs még értékelve

Pokémon Sword & Shield - jöhet az auto-save?

A legtöbb modern címnél gyakorlatilag alapfunkció, de a Pokémon-játékoknál mégis teljesen újdonság lenne az automatikus mentés. Úgy tűnik, hogy a legutóbbi Nintendo Directen bemutatott előzetes a vártnál többet árult el.

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.
  • Írta: Shifty
  • 8 komment

Itt nézd vissza a legutóbbi Nintendo Directet!

Izgulhatnak a Nintendo-hívők, az éjszaka ugyanis újabb Directet tart a Nintendo, amelyen a Nintendo Switch közeljövőben érkező újdonságai kapják a főszerepet. Nézd nálunk élőben!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Friss előzetesen a Pokémon Sword & Shield

Tömény arénaharccal megfűszerezett előzetest kapott a Pokémon Sword & Shield. A középpontba ezúttal az új látványos képességek és a csatában használható különleges tárgyak kerültek.

Pokémon: Sword & Shield - színre lépnek a riválisok

Vadonatúj képek és egy közel kétperces trailer is érkezett az ősszel rajtoló Pokémon: Sword & Shieldről, melyben nem csak a vadonatúj riválisokról rántják le a leplet, de még néhány új galari zsebszörnyet is megcsodálhatunk.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Rövid előzetesen a Pokémon Sword & Shield

Odébb van még a Pokémon Sword & Shield megjelenése, a Nintendo és a The Pokémon Company mégis kidobta a játék első japán tévéreklámját, ami hangulatos kedvcsinálónak sem utolsó.

Mi lesz a Sword & Shield hiányzó pokémonjaival?

Komoly felháborodást váltott ki a rajongókban, hogy a Pokémon-játékok történetében először a Sword & Shield nem tartalmazza majd az eddigi összes szörnyecskét. A Game Freak kiábrándító választ adott.

E3 2019: 20 percig fut a Pokémon Sword & Shield

A Nintendo Direct során ugyan nem láthattunk friss játékmenetet a Pokémon Sword & Shieldből, de az azt követő Nintendo Treehouse livestream nem habozott. Bő húsz percig mutogatták a zsebszörnyek következő generációját.

E3 2019: A Pokéball Plus és a Sword & Shield esete

A Pokémon Sword & Shield is támogatja majd a Pokéball Plus labdakontrollerét, de nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. A Let's Go Pikachu & Eevee-hez tervezett pokélabdával egy extra fícsörhöz férhetünk majd hozzá.

Pokémon: Sword & Shield - amit eddig tudunk

A mai napon lezajlott a Pokémon: Sword & Shield bemutatására szánt Nintendo Direct, így végre minden izgalmasabb információ napvilágot látott a játékról. Jönnek a fontosabb részletek.

Itt nézd vissza a Pokémon Directet!

Újabb Nintendo Direct-adásra számíthatunk a mai napon 15 órától kezdődően, mely során ezúttal a Pokémon-franchise játssza a főszerepet. Pár óra, és végre minden kiderül a Pokémon: Sword & Shieldről.

Pokémon-kiadással jelentkezik a Nintendo Direct

Az év elején bemutatkozott Pokémon: Sword & Shield játékpárosról mostanában nem igazán lehetett hallani, ám a Nintendo a következő Direct során szinte minden részletről lerántja majd a leplet.

E3 2019: Napvilágot látott a Nintendo programja

Ahogyan az már az utóbbi években gyakorlattá vált, a Nintendo idén sem tervez hagyományos sajtókonferenciát, hanem egy Nintendo Direct bemutatón prezentálja az újdonságokat - ezúttal kizárólag a szoftveres oldalról.

Bemutatkozott a Pokémon Sword & Shield

A Nintendo a mai napon bejelentette a Pokémon Sword és Shield játékpárost, a zsebszörnyek nyolcadik generációja az idei év végén futhat be Nintendo Switchre. Lássuk a legújabb pokémonokat és az új helyszínt!