Offworld Trading Company PC

Egy nagyvállalat élén próbálhatunk szerencsét a Mars felszínén
1659450420

Lássuk, mit ígér a Game Pass augusztus első felére!

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat hoz magával a Game Pass augusztus első heteire. Összesen hét címre számíthatunk majd.
1626415200

Már tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Újabb hét, újabb Epic Games Store-ajándékjátékok váltak letölthetővé. A korábbi ígéreteknek megfelelően ezúttal az Obductiont, illetve az Offworld Trading Companyt adhatjuk ingyenesen hozzá a könyvtárunkhoz.
1625839200

Már tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Tegnap élesedtek az Epic Games Store aktuális ingyenesen bezsákolható játékai, így most már semmi akadálya annak, hogy pár kattintás után a gyűjteményetekben landoljon az Ironcast és a Bridge Constructor: The Walking Dead.
1583437260

Tölthetők az Epic Games Store legújabb ajándékai

Menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store legújabb ajándékai, ezúttal egy roguelike-elemekkel megspékelt platformert és egy Marson játszódó valós idejű stratégiát csaphatunk a könyvtárunkhoz ingyen.
1582898400

Tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka

Befutott az Epic Games Store legutóbbi ajándéka, ezúttal az InnerSpace-t tölthetik le a kalandozni vágyó játékosok. Jövő héten sem maradunk ingyen játék nélkül, ráadásul ismét két címet kapunk majd az üzlettől!
1551538800

Offworld Trading Company - ingyenes lett a multi

A kriminálisan alábecsült Offworld Trading Company többjátékos módja teljes egészében ingyenessé vált. Ha tehát a barátaitok azért sírnak, mert nincs mostanában jó RTS, akkor mutassátok meg nekik, hogy ki a főnök a Marson!