Back 4 Blood

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Warner Bros., Fejlesztő: Turtle Rock Studios
A Left 4 Dead után szabadon: új játékon dolgozik a Turtle Rock!
Értékelés: Nincs még értékelve

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Elhalasztották a Back 4 Blood megjelenését

Ismerve az elmúlt év(ek) tendenciáját annyira nem lepődtünk meg, hogy a Left 4 Dead-játékok szellemi örököse, a Back 4 Blood is csúszás áldozata lett, és így az új premierdátum júniusról októberre módosult.

Back 4 Blood - ez vár a zárt alfában

Ahogy a minap beharangozták a The Game Awardson, a hét végén négynapos, zárt alfatesztet tart a Back 4 Blood, a Left 4 Dead-játékok készítőinek új alkotása. Videós eligazítást kaptunk arról, mi vár ránk a tesztverzióban.

TGA 2020: Mozgásban a Left 4 Dead-csapat új játéka

Egy új előzetest és némi gameplayt is villantott a Turtle Rock Studios új fejlesztése, a Back 4 Blood. A rajongók örülhetnek, a játékot nyugodtan nevezhetnénk akár Left 4 Dead 3-nak is.

Nem halt még meg a Back 4 Blood

Több mint egy éve hallottunk először a Back 4 Bloodról, és azóta sem beszéltek túl sokat róla a készítők. Most a Twitteren adtak életjelet a játékról, egy concept art képében pedig végre mutattak is valamit.

E3 2019: Távol marad a Rocksteady és a Turtle Rock

Sajnos az idei expót is kihagyja a Batman: Arkham Knight és a Left 4 Dead fejlesztője, így a két csapat közelgő játékait sem láthatjuk a rendezvényen - ne tápláljatok hiú ábrándokat.

Back 4 Blood - a Turtle Rock új játéka

Bemutatkozott a Left 4 Dead-játékokat is jegyző Turtle Rock Studios vadonatúj fejlesztése, a Back 4 Blood. A rajongók örülhetnek: ahogy azt a cím is sejteti, kooperatív mókára kihegyezett zombiirtásra számíthatunk!