Call of Duty: Mobile Mobil

A Call of Duty "best-of"-ja mobilon!
1710347400

Visszatérhet a zászlófoglalás a Call of Duty: Modern Warfare 3-ba

Legalábbis egy pletyka erre utal. Az Activision még nem reagált rá, azonban azt elmondták, hogy a Call of Duty: Mobile nem fog eltűnni akkor sem, mikor megjelenik a Warzone mobilos változata.
1678806011

Az Activision továbbra is elkötelezett a Call of Duty: Mobile iránt

Hiába érkeznek olyan hírek a Microsoft felől, hogy az új tulajdonos fokozatosan kivezetné a piacról a Call of Duty: Mobile-t a Warzone Mobile premierje után, a fejlesztők letették az esküt, hogy hosszú távon támogatják a játékot.
1678374041

A Warzone Mobile miatt kivezetik majd a Call of Duty: Mobile-t

A leendő Activison-vevő, a Microsoft azt tervezi, hogy a Warzone mobilos verziójának megjelenése után a sima Call of Duty: Mobile-t várhatóan fokozatosan kivezetik a piacról.
1652252700

Továbbra is megállíthatatlan a Call of Duty: Mobile

Amíg konzolon és PC-n némileg megcsappant a Call of Duty játékosszáma, a mobilos mellékhajtás továbbra is sebesen szárnyal. A Call of Duty: Mobile 650 millió letöltéssel, rengeteg játékossal és óriási profittal zárta a tavalyi évet.
1645637452

1,5 milliárd dollárt termelt a mobilos Call of Duty

A Sensor Tower adatai szerint a Call of Duty: Mobile tavaly a tizennegyedik legtöbb bevételt termelő mobiljáték lett, és eddig már 1,5 milliárd dollárt harácsolt össze az App Store-on és a Google Playen keresztül.
1644516420

Microsoft: multiplatform marad a Call of Duty

Az üzlet méretét tekintve nem olyan meglepő, hogy még mindig érzékeny téma az Activision Blizzard felvásárlása, ezért a Microsoft minden korábbinál egyértelműen kijelentette: a Call of Duty multiplatform cím marad.
1643961600

Activision Blizzard: nem teltek jól az ünnepek

Az Activision Blizzard közzétette a legutóbbi pénzügyi negyedév jelentését, ami alapján a legtöbb részleg nem az elvártak alapján teljesített. Beszámolt új tervekről is, mint a következő Call of Dutyról vagy egy mobilos Warcraftról.
1643698800

A Call of Duty-filmben szerepelhet Dwayne Johnson

Dwayne Johnson nemrég örömmel újságolta el, hogy újabb játékadaptációban kapott szerepet: a legutóbbi szóbeszédek szerint a rejtélyes projekt nem más, mint a Call of Duty adaptációja.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1635588000

Újabb mobilos stúdiót vásárolt az Activision

A spanyol Digital Legends is az Activision égisze alá került. A kisképernyőre szabott játékokkal foglalkozó csapat azt a feladatot kapta, hogy egy újabb mobilos címet fejlesszen, mégpedig a Call of Duty univerzumában.