The Lord of the Rings - Gollum

PC

Kiadó: Daedalic Entertainment, Fejlesztő: Daedalic Entertainment
Az Egy Gyűrű története, ezúttal Gollam szemszögéből.
Értékelés: Nincs még értékelve

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.

Július elején lesz az idei Nacon Connect

Rendezvény rendezvény hátán, és úgy tűnik, júliusban is el leszünk látva bejelentésekkel. A Nacon idén is megtartja a Nacon Connect nevű eseményét, ahol többek között a The Lord of the Rings: Gollum is képviselteti magát.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

A Gollum is jelen lesz a Future Games Show-n

A Daedalic Entertainment Gollam-központú alkotásáról, a The Lord of the Rings: Gollumról eddig érdemben nem sokat láttunk. Ez csütörtökön megváltozik, amikor a Future Games Show-n debütál a játék első gameplay bemutatója.

Csak jövőre érkezik a The Lord of the Rings: Gollum

Habár az eredeti tervek szerint még idén befuthatott volna a The Lords of the Rings: Gollum, a Daedalic Entertainment elárulta, hogy csak 2022-ben szegődhetünk a drágaszág nyomába.

A jelengenerációs konzolokra is jön a Gollam-játék

A Daedalic Entertainment által hegesztett Gyűrűk Ura-játék - amiben ezúttal Gollam kapja a főszerepet -, a bejelentése óta next-gen címként volt hirdetve, nemrég azonban kiderült, hogy nem hagyja ki a jelengenerációs gépeket sem.

Megérkezett az első teaser videó a Gollam-játékhoz

A Daedalic Entertainment kiadta az első teaser trailert a PC-re és next-gen konzolokra készülő The Lord of the Rings - Gollumhoz, amely egy lopakodós akciójáték lesz a derék Gollam főszereplésével.

Az első képek a The Lord of the Rings - Gollumból

A Daedalic Entertainment által fejlesztett új Gyűrűk Ura-játékról egyelőre fájdalmasan keveset tudunk, most azonban pár új képpel gazdagabbak lettünk, így kaptunk egy rövid bepillantást, hogy milyennek ígérkezik a next-gen cím.

The Lord of the Rings - Gollum - az első részletek

Az Edge magazin legfrissebb száma szállította az első részleteket a Daedalic Entertainment fejlesztésében készülő Gyűrűk Ura-játékról, a The Lord of the Rings - Gollumról. Lássuk őket!

Gyűrűk Ura-játék készül Gollammal a főszerepben

Úgy láthatjuk majd J.R.R. Tolkien legendás fantasy világát, ahogy eddig még soha: az Egy Gyűrű átkától szenvedő Szméagol szemszögéből. A Daedalic Entertainment játéka a tervek szerint 2021-ben érkezhet meg.