F1 2019

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Codemasters
Minden korábbi résznél hamarabb kaptuk meg a 2019-es Forma 1-játékot.
Értékelés: 8.5

A virtuális térben folytatódik a Forma-1

Habár a valódi F1-es futamok szervezői a koronavírus elleni óvintézkedések miatt lefújták a hagyományos versenynapokat, a sport rajongói mégsem maradnak szórakozás nélkül. Az elmaradt versenyeket online, szimulátorokban pótolják.

Ingyen Forma 1-ezhetnek a PC-sek a hétvégén

Habár a Forma 1 hétvégi szezonnyitója a koronavírus-járvány miatt elmarad, sőt jelen állás szerint valószínűtlen, hogy május vége előtt elrajtolhat egyáltalán az idei szezon, a monitorainkra tapadva legalább lesz mivel vigasztalódni.

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

Brit toplista: ismét a csúcson a Super Mario Maker 2

Szinte alig változott valamit az elmúlt hét során a brit játékeladási toplista; az első négy sorrendje teljes mértékben változatlan, az ötödik pozíciót viszont sikerült elcsípnie a Dragon Quest Builders 2-nek, mint új belépő.

Hetedik szezonjához közelít az F1 Hungary Liga

Hazai Forma 1-fanatikus játékosok szervezik az F1 Hungary Ligát, amely egy kidolgozott szabályrendszerrel, igényes közvetítéssel megtámogatott F1 2019-bajnokság. Jövő héten indul a hetedik szezon.

Brit toplista: ez a Nintendo hete volt

Miután a múlt héten nem voltak új megjelenések, ráadásul a nyár folyamán amúgy is kelendőbbek a hordozható platformokra kiadott játékok, a Nintendo kifejezetten erősen zárta a legutóbbi brit toplistát.

A Crash Team Racing uralta a régió eladásait

A GamesIndustry.biz oldal összegzése szerint a Crash Team Racing: Nitro-Fueled uralta az EMEAA régió eladásait a múlt héten, míg a dobogó második fokára a Super Mario Maker 2 fért fel, igaz, esetében nem ismertek a pontos eladási adatok.

Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2

A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt bejutni a top 5-be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!

Így fest ultra beállítások mellett az F1 2019

Alig egy hét, és végre elrajtol a virtuális száguldó cirkusz idei évada, melyet most egy több mint háromperces felvételen csodálhatunk meg az esőben tocsogó, éjszakai szingapúri nagydíjon.

F1 2019 - látványos a fejlődés

A Codemasters csapatának hála a mai napon igazán érdekes képek érkeztek a hamarosan megjelenő Formula 1-es játékról, melyeken ezúttal az F1 2018 és az F1 2019 közötti grafikai különbségeket csodálhatjuk meg.

Kigurultak a boxutcából az F1 2019 járgányai

Megérkezett a versenyzős játék idei epizódjának legújabb trailere, melyen ezúttal végre már akcióban is láthatjuk az alkotást. Annyit már most megállapíthatunk, hogy a grafikára nem lesz panasz.

A Formula 2-vel erősít az F1 2019

Most júniusban jelenik meg a Codemasters gondozásában az aktuális Formula 1-játék, az F1 2019, ami egy jókora újdonsággal is előrukkol. A játék kibővül a Formula 2 teljes tavalyi szezonjával.

Már júniusban begördül az idei Forma 1-játék

Egy rövid teaser társaságában jelentette be a Codemasters az idei Forma 1-játékot, az F1 2019-et. Az új rész minden korábbi epizódnál hamarabb érkezik, már júniusban benevezhetünk rá!