The Walking Dead: The Telltale Definitive Series PC, PS4, XBOXONE

Komplett kiadásban jelenik meg a Telltale-féle The Walking Dead.
1579716000

Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.
1579380780

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.
1568131200

Befutott a Telltale The Walking Dead-kollekciója

És extrákból bizony garantáltan nem lesz hiányunk. Huszonhárom epizódon keresztül élhetjük át Clementine hétévnyi utazását, szóval a pakk mindenkinek tökéletes választás lehet, aki a 2012-es zombiinvázió óta valahol kiesett a lépésből.
1568008800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.
1565424000

Sok extrával érkezik a The Walking Dead-kollekció

A Skybound szeptemberben piacra dobja a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series tartalmas gyűjteményét, ami a négy évad és a két mellékág mellett rengeteg extra tartalmat is tartogat majd.
1562054400

The Walking Dead - íme, a definitív kiadás dátuma

Szeptemberben dobozosan és digitálisan is megjelenik a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series című csomag, amely a Telltale-féle The Walking Dead összes epizódját és extráját felvonultatja majd.
1557399619

The Walking Dead - nézd vissza 8-bites verzióban!

Ez már igen! Egy 8-bites videóban mesélik el a The Walking Dead: The Telltale Series sztoriját. Ilyen formában még nem láthattad Clementine szomorú kalandját, amely simán működne retrojátékként is.
1555682400

The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.