Planet Zoo PC

A dinók és a vidámparkok után ezúttal egy állatkertet kell majd menedzselnünk a Frontier új játékában.
1711350000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jelen generációs konzolokon is kapható lesz egy állatkert menedzselős játék, véresen komoly hócsatákat vívhatunk South Parkban, a mozikban pedig óriás szörnyeket nézhetünk meg.
1706637600

Konzolokra tart a Planet Zoo

Ráadásul csupán csak kettő hónapot kell csak várnunk rá, igaz, csak a jelengenerációs gépekre jelenik majd meg. Elindult az előrendelés is exkluzív állatokért.
1660221000

Harminc év után leköszön a Frontier Developments alapítója és elnöke

David Braben közel 30 éve alapította meg a Frontier Developments csapatát. Az Elite-széria és a számtalan sikeres menedzsmentjáték kapcsán ismert stúdió vezetője most továbbadja a stafétát.
1606838400

Planet Zoo - megnyílik a vízi világ

Az elmúlt hetekben tartotta az első születésnapját a Planet Zoo, decemberben pedig végre lesz is mivel megünnepelnünk azt. Az Aquatic Pack vízben lubickoló állatokkal teszi érdekesebbé álmaink állatkertjét.
1597939200

Planet Zoo - irány Ausztrália!

Hiába akar minket eltenni láb alól minden egyes pók, rovar és hüllő, a Frontier Developments állatkertépítős játéka megszelídíti Ausztrália állatfajait. A legújabb kiegészítő öt új fajt és egy rakás témához illő kiegészítőt hoz.
1585659600

Planet Zoo - irány Dél-Amerika!

Jövő héten újabb tartalmi csomaggal bővül a Frontier állatkert-menedzselős játéka, a Planet Zoo. A South America Pack segítségével öt új állatfajjal és egy halom új építőelemmel bővíthetjük álmaink parkját.
1583931600

Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.
1576738800

Planet Zoo - beköszöntött az első tél

A novemberben megjelent állatkertépítős menedzserjáték máris megkapta az első nagyobb fizetős tartalmi kiegészítőjét, melyben a sarkvidéki klíma és a jég hátán is könnyedén boldoguló állatok kapják a főszerepet.
1576173600

Sarkvidéki DLC-vel bővül a Planet Zoo

A Planet Zoo világában is lehullott már a hó, de szerencsére néhány állatfaj kifejezetten kedveli a hűvös időjárást. Az Arctic Pack új kihívásokkal, helyszínekkel, épületekkel és persze állatokkal bővíti az állatkertünket.
1574016540

Planet Zoo teszt

A Frontier Developments a hullámvasútjait elefántokra és medvékre cserélte, mi pedig ismét parkigazgatónak álltunk. És habár a Planet Zoo semmiképp sem lett tökéletes, a hozzá fűzött reményeket mégis magasan túlszárnyalta.