Persona 5 Strikers

PC, PlayStation 4, Nintendo Switch

Kiadó: Atlus, Fejlesztő: Atlus
A Dynasty Warriorsra hajazó epizódot kap a Persona 5.
Értékelés: Nincs még értékelve

Amerikai toplista: ismét tarolt a Nintendo

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group februári összesítése, amiből kiderült, hogy a Nintendo termékei mind szoftver-, mind hardverfronton remekül teljesítettek.

Brit toplista: kilőtt a Spider-Man: Miles Morales

Az elmúlt napokban érkezett egy adag PlayStation 5 a brit játékboltokba, ami éreztette a hatását a játékeladási toplistán is: a Sony next-gen konzoljára 64 százalékkal több játékot vásároltak a helyiek, mint az előző héten.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti szárazság után éppen ideje volt, hogy február utolsó napjaira egy kicsit megenyhüljön az ilyenkor megszokott uborkaszezon. Lássuk, hogy milyen játékok mellett köszönthetjük a tavaszt!

Launch traileren a Persona 5 Strikers

Karnyújtásnyira vagyunk a Persona 5 várva-várt folytatásától, hiszen jövő hét kedden végre megjelenik a Strikers, és éppen ezért most egy kicsit felpörgeti a játék marketingkampányát az Atlus.

Persona 5 Strikers - szívek szállodája

Kereken egy hét múlva felpörögnek, és Dynasty Warriors-módba kapcsolnak a szívtipró fantomtolvajok a Persona 5 Strikersben, aminek örömére most egy újabb sztorielőzetessel jelentkezett a játékhoz az Atlus.

Befutott a Persona 5 Strikers gépigénye

Nagyon közel vagyunk a Persona 5 Strikers februári megjelenéséhez, ami a konzolokkal együtt érkezik PC-re is - és éppen ezért időszerű volt már, hogy kiderüljön a játék hivatalos hardverigénye.

Persona 5 Strikers - felsorakoznak a fantomtolvajok

Újabb előzetessel jelentkezett a jövő hónap végén érkező Persona 5 Strikers. A képsorok között rengeteg, az előző részből ismerős fantomtolvajt üdvözölhetünk, akik jobb formában vannak, mint valaha!

Ilyen lesz a harc a Persona 5 Strikersben

Február végén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre a Persona 5 mellékága, ami bár külsőségekben kísértetiesen hasonlít az Atlus legutóbbi JRPG-jére, a felszín alatt mégis jelentősen különbözik tőle.

Februárban érkezik a Persona 5 Strikers

Egy évvel a Persona 5 Scramble japán megjelenése után végre nyugatra is ellátogat a Persona 5 folytatása, itt azonban Strikers alcímmel kell majd keresnünk a játékot. A bejelentést egy idő előtt feltöltött előzetes leplezte le.

Persona 5 Scramble - friss látnivalók érkeztek

A hónap második felében Japánban a boltok polcaira kerül a Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, ami a Persona és a Dynasty Warriors elemeit egy csomagban egyesíti majd. Lássuk csak, hogy mire számíthatunk!

Bemutatkozott a Persona 5 Scramble

A Persona 5 kibővített kiadása, a Persona 5: The Royale mellett egy másik projektről is lerántotta a leplet az Atlus csapata. A Persona 5 Scramble erősen épít majd a Dynasty Warriors elemeire.