Blacksad: Under the Skin

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Microids, Fejlesztő: Pendulo Studios
Noir hangulatú nyomozás egy fekete macskával.
Értékelés: 6.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Utolsó előzetesen a Blacksad: Under the Skin

Habár egy technikai malőr miatt egy héttel korábban már elérhető volt a Blacksad: Under the Skin, a játék hivatalosan csak most a héten rajtolt el. Ennek megfelelően most futott be az utolsó előzetes is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

A vártnál előbb került piacra a Blacksad

A Blacksad: Under the Skin premierje eredetileg november 14-én volt esedékes, egy technikai baki miatt azonban a PS4-es és Xbox One-os változat máris felkerült a digitális piacterekre. A Microids szerint mégis érdemes még várni vele pár napot.

Blacksad: Under the Skin - 25 perc nyomozás

Némi csúszás után ugyan, de hamarosan piacra kerül a Blacksad: Under the Skin. A népszerű képregénysorozat alapján készült interaktív detektívsztori egy eltűnt bokszoló ügyét járja körül. Nézzünk is bele a játékmenetbe!

Csúszik a Blacksad: Under the Skin megjelenése

A Runaway és a Yesterday fejlesztői eredetileg szeptemberre lőtték be a népszerű képregény alapján készülő Blacksad: Under the Skin megjelenését, most viszont kiderült, szükségük van még egy kis időre, így csúszni fog a premier.

Dátumot kapott a Blacksad: Under the Skin

Szeptember végén debütál a Blacksad: Under the Skin, amiben egy olyan noir hangulatú nyomozás kellős közepébe csöppenünk, amit egy fekete párduc vezet. A képregény alapján készülő játékot a Runaway és a Yesterday fejlesztői készítik.