John Wick Hex PC

Stratégiai játék formájában kapott adaptációt a John Wick.
1602151200

John Wick Hex - a Switch és az Xbox sem menekül

Miután PC-n és PlayStation 4-en már játszható a John Wick-univerzumban játszódó akció-stratégiai játék, hamarosan Xbox One-on és Nintendo Switchen is kezünkbe vehetjük a megállíthatatlan halálosztó irányítását.
1588572000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Új platformokra látogat a John Wick Hex, a SuperMash és a Void Bastards, kilép a korai hozzáférésből a Fury Unleashed, és végre megjelenik a Someday You'll Return is – ez történik május első teljes hetén.
1585938360

A PlayStation 4 sem menekül John Wick elől

Alig egy hónap múlva a Sony konzoljára is ellátogat a John Wick Hex, így hamarosan a PS-tulajok is mindenki kedvenc - Lélegzetelállító - Neójának a bőrébe bújva gyakorolhatják a ceruzával való gyilkolás "művészetét".
1572894720

John Wick Hex teszt

Egy Hex nevű alak elrabolja a New York-i Continental menedzserét, Winstont, illetve mindenes recepciósát, Charont. De ők csak a csalik, Hexnek ugyanis John Wickre fáj a foga, aki természetesen hullák százain átgázolva érkezik majd meg.
1570777223

Ezt kell tudni a John Wick Hexről

A hét elején mutatkozott be Mike Bithell legújabb játéka, a John Wick Hex, ami kapott egy tartalmas bemutatót, ahol maga az alkotó mesél a játék főbb tudnivalóiról, így például az idő és lőszermenedzsment fontosságáról.
1570428120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.
1568918040

Dátumot kapott a John Wick Hex is

A John Wick alapján készít videojátékot a Bithell Games, ráadásul már nem is kell sokat várnunk az adaptációra: október elején bárki belevetheti magát hősünk legújabb kalandjaiba, ahol egy vadonatúj főgonosz is szerephez jut majd.
1557345156

John Wick-játék a Thomas Was Alone alkotójától

A Thomas Was Alone alkotója, Mike Bithell bejelentette, hogy játékadaptációt készít a Keanu Reeves nevével fémjelzett John Wick-trilógia alapján. A John Wick Hex egy akció-stratégia lesz.