Blood Bowl 3

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Bigben Interactive, Fejlesztő: Cyanide Studio
Marad a foci és a fantasy ötvözete.
Értékelés: Nincs még értékelve

Blood Bowl 3 - csúszik a korai hozzáférés

Több halasztást követően jövő februárban landolt a Blood Bowl 3 megjelenése, de a Cyanide cserébe belengetett egy korai hozzáférést szeptemberi kezdéssel. Ám ez utóbbi túl optimista ígéretnek bizonyult.

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.

Blood Bowl III - pályán az elfek csapata

A birodalmi nemesek és az orkok után az elfek csapatát is alaposan megismerhetjük az új Blood Bowl III-előzetesnek hála: lássuk, hogy mire számíthatunk, ha úgy döntünk, hogy őket visszük pályára!

Július elején lesz az idei Nacon Connect

Rendezvény rendezvény hátán, és úgy tűnik, júliusban is el leszünk látva bejelentésekkel. A Nacon idén is megtartja a Nacon Connect nevű eseményét, ahol többek között a The Lord of the Rings: Gollum is képviselteti magát.

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

Blood Bowl 3 - bemutatkoznak a nemesek

A Blood Bowl-sorozat következő felvonása új csapatokkal gazdagítja az univerzum legdurvább amerikaifoci-bajnokságát. Az újoncok közé tartoznak a birodalmi nemesek is, akiket most alaposabban is megismerhetünk.

Blood Bowl 3 - pályára lépnek az orkok

Idén harmadjára is visszatér a Warhammer Fantasy világának különös sportjátéka, a Blood Bowl. A pályán nem találkozhatunk majd a fekete orkoknál vérszomjasabb bestiákkal - róluk szól a legfrissebb bemutatóvideó.

Blood Bowl 3 - sörrel még a foci is jobban megy

Nem merem azt állítani, hogy a fenti mondat az eredeti amerikai focival is kompatibilis, de a nagyszakállas törpéknek a Warhammer világában nincs is jobb motiváció a futásra, mint egy korsó Bugman's Beer.

Blood Bowl 3 - 2021 elején jön a zárt béta

Az asztali társasjáték legújabb kiadásán alapuló Blood Bowl 3 jövő év elején ér el arra a szintre, hogy zárt bétában a szélesebb közönség is kipróbálhassa. Eddig egy módját tudjuk annak, hogyan lehet bekerülni.

Blood Bowl 3 - új képek és infók

A Cyanide fejlesztőcsapat részt vett a Games Made in France rendezvénysorozatán, ahol megragadták az alkalmat, hogy néhány új információt és egy csokorra való képet tárjanak elénk a készülő Blood Bowl 3-ről.

Előzetes érkezett a Blood Bowl 3-hoz

Újabb bajnoki szezon vár a Warhammer-univerzum vérszomjas lényeire a Blood Bowl 3-ban. Itt a testpáncél mellett a gyilkos fegyverek is a felszerelés részét képezik, de mi mást is várhatnánk egy sportágtól, ahol még a labda is szöges?
  • Írta: gorien
  • 1 komment

Bejelentették a Blood Bowl 3-at

Nem csupán az inspirációként szolgáló társasjáték szabályrendszere változik jövőre, a videojáték-adaptáció legfrissebb része is ez alapján készül. A Blood Bowl 3 fejlesztője ezúttal is a Cyanide Studios lesz.