GRID (2019)

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Codemasters
Rebootot kapott a GRID-sorozat.
Értékelés: 7.5

GRID - december elején rajtol az első szezon

A Codemasters tájékoztatása szerint december első hetében rajtol el a visszatérő GRID első szezonja, méghozzá a Hot Hatch Showdown DLC-vel. Ebben új járgányok és rengeteg izgalmas kihívás vár ránk.

Brit toplista: csak az ötödik helyen rajtolt a GRID

A FIFA 20 uralma továbbra is megingathatatlan, igaz, az elmúlt héten nem is érkezett olyan cím, amely komoly kihívója lehetett volna az EA Sports focis játékának. A GRID például csak az ötödik helyen rajtolt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.

Új trailerrel gördül rajtrácshoz a GRID

Befutott a GRID legfrissebb kedvcsinálója, az új trailer teljes mértékben a játék motorjával készült, és a versenyzős cím legfontosabb fícsöreit foglalja össze nekünk. Csekkoljátok!
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

GRID - így fest majd PlayStation 4-en

Vadonatúj bemutatóval jelentkezett a GRID idei visszatérése. A friss felvétel a PlayStation 4-es változatot, illetve egy új helyszínt, egy vadonatúj járgányt és a karriermódot mutatja be.

GC 2019: Kerékcsikorgatva száguld a GRID Kölnbe

Olyannyira, hogy a készítők még egy külön trailert is készítettek a Gamescomra tervezett részvételük apropóján, melyben eddig nem látott gameplay részleteket is megpillanthatunk, igaz, alig 40 másodperc erejéig.
  • Írta: sirdani
  • 9 komment

GRID - körözés Havana utcáin

Friss előzetest kapott a GRID, amiben a játék rendezője, Chris Smith és Chris Groves közösségi menedzser mesélnek a főbb újdonságokról. Közben pedig bemutatkozik egy új helyszín, Havana.

Begördült a GRID gépigénye

Befutottak a GRID hivatalos rendszerkövetelményei is: általánosságban elmondható, hogyha az F1 2019-cel boldogult a géped, akkor az októberben esedékes versenyjátékkal sem lesz problémád.

Kedvcsináló trailert kapott az új GRID

Rövid kedvcsináló előzetes érkezett az új GRID-hez, amit a játékban lefutott versenyek visszajátszásaiból vágtak össze a Codemastersnél. Türelem, már csak három hónapot kell rá várni!

Egy hónapot csúszik az új GRID

Az eredeti tervekkel ellentétben nem jelenik meg szeptemberben az új GRID, igaz, nem is kell sokkal többet várnunk a sorozat új részére. Cserébe a következő napokban friss hírekre és látnivalókra számíthatunk.

GRID - megérkezett a játékmenet is

Tegnap teljesen váratlanul ért minket a GRID bejelentése. Úgy tűnik, hogy jogosan hívhatjuk rebootnak az új játékot, ugyanis megérkezett az első vágatlan játékmenet, a látottak pedig kellemesen ismerősnek hatnak.

Szeptemberben debütál a GRID következő felvonása

A Codemasters bemutatta a lényegében rebootnak tekinthető új GRID-et, ami a tervek szerint most szeptemberben jelenik meg. A hajtás után az első előzetest is megleshetitek.