Pokémon Masters Mobil

A The Pokémon Company és a DeNA által fejlesztett játékban a küzdelmek egy teljesen új típusát élhetjük majd át a franchise történelméből már régóta ismert edzőkkel és Pokémonokkal.
1629295620

Kiadós bemutatón a közeljövő Pokémon-játékai

Nem sokkal ezelőtt véget ért a legutóbbi Pokémon Presents-előadás, amelyben tisztességes játékidő jutott a közeljövőben megjelenő Pokémon-játékoknak, így a Pokémon Legends: Arceusnak is.
1627328460

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.
1585807740

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!
1566813600

Csütörtökön rajtol a Pokémon Masters

A The Pokémon Company korábban azt ígérte, még a nyáron elrajtol a Pokémon Masters, és bár alaposan kicentizte a dolgot, tartotta a szavát: csütörtökön jelenik meg a DeNA-val közösen fejlesztett mobiljáték.
1561726800

Még nyáron elrajtol a mobilos Pokémon Masters

Befutottak az első részletek a múlt hónapban leleplezett Pokémon Mastersről. A mobilos játék alaposan megbolygatja majd a klasszikus Pokémon-játékmenetet, itt ugyanis csak egy pokémonunk lesz majd, és az edzőnk is harcba száll.
1559121600

Íme, a Pokémon Press Conference 2019 bejelentései

Az este során rengeteg érdekességet tudhattunk meg arról, hogy mire számíthatunk a franchise jövőjét illetően; az új mobilos és switches játék mellett még egy speciális felhőszolgáltatást és egy alvásfigyelő applikációt is várhatunk.