Sniper Elite VR

PC

Kiadó: Rebellion, Fejlesztő: Rebellion
VR-os mellékegat kap a Sniper Elite-széria.
Értékelés: Nincs még értékelve

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Launch trailert kapott a Sniper Elite VR

A héten befutott a Rebellion mesterlövészes szériájának VR-os vadhajtása, amiben minden eddiginél közelebb szoríthatjuk a puska távcsövét a szemünkhöz. A megjelenés örömére a játék utolsó előzetese is megérkezett.

12 percnyi gameplay a Sniper Elite VR társaságában

Nagyon közel vagyunk már ahhoz, hogy a virtuális valóságban is kipróbálhassuk magunkat, mint a második világháború egyik legjobb mesterlövésze, aki az olasz fronton igyekszik keresztbe tenni a Harmadik Birodalomnak.

E3 2021: Mit mutatott az Upload VR Showcase?

Az Upload VR Showcase ismét visszatért, ezúttal az IGN-féle Summer of Gaming keretében, hogy csokorba gyűjtse a legkülönfélébb VR-játékokat, és azokat gameplay-videók vagy előzetesek kíséretében elénk tárja.

Sok új játékot villantott a PS VR Spotlight

A virtuális valóság nem csupán a PC-s játékosok kiváltsága, hiszen sorra érkeznek az újdonságok a Sony konzoljaira is. A PS VR Spotlight műsorán a hegesztés alatt álló új hardvert nem mutatták be, de lerántották a leplet hét érkező játékról.

Premierdátumot kapott a Sniper Elite VR

Hosszú várakozás után végre pontos megjelenési dátummal jelentkezett a Rebellion a mesterlövész-szimulátor virtuális valóságba repítő vadhajtásához, a Sniper Elite VR-hoz. A debütálás már tényleg itt van a kanyarban!

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

Ez történt a tegnapi Facebook Connect-eseményen

Tegnap nem csak a Sony, hanem a Facebook is megtartotta a maga kis online rendezvényét, amely alatt rengeteg VR-játékkal kapcsolatos bejelentést kaptunk, valamint hivatalosan is bemutatkozott az Oculus Quest 2.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

E3 2019: VR-ba látogat a Sniper Elite

A Rebellion hivatalosan is bejelentette, hogy a népszerű Sniper Elite-franchise hamarosan VR-os kitérőt kap, melyben majd a második világháborúban küzdhetünk a nácik lepte Olaszország felszabadításáért.

E3 2019: Három játékot hoz a Rebellion

Érdemes lesz odafigyelni az idei PC Gaming Showra, a Rebellion csapata ugyanis az Evil Genius 2 és a Sniper Elite VR mellett egy új, eddig nem bejelentett játékot is megvillant majd a színpadon.