Watch Dogs: Legion PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Watch Dogs-sorozat harmadik része.
1709975023

Filmadaptációt kap a Watch Dogs

Lapértesülések szerint a New Regency Media berkei alatt készülhet el a Watch Dogs-film. Sok részletet egyelőre nem tudni a hackeres videojáték feldolgozásáról, a főszereplő és a rendező neve azonban már ismert.
1679475641

Mesterséges intelligenciát használ a Ubisoft az íráshoz

A Ubisoft kifejlesztett egy olyan AI-eszközt, amely segít a narratíváért felelős szakembereknek a játékok sztorijának és párbeszédjeinek megírásában. Nem teljes egészében hagyatkoznak rá a fejlesztők, de egy stabil vázat ad nekik.
1671008400

Végre Steamen is megjelenik a Watch Dogs: Legion

Újabb játék bizonyítja, hogy a Ubisoft szépen lassan visszatér a Valve áruházába. Bő két évvel az eredeti megjelenése után végre a Steamen is megvásárolható lesz a Watch Dogs: Legion.
1664640000

Több stúdió is a Stadia-játékok és -profilok kimentésén dolgozik

A jövő év elején végleg lehúzza a rolót a Google Stadia, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék és mentés megy majd a levesbe. A Ubisoft, a Bungie és az IO Interactive már dolgoznak az ügyön.
1663070400

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.
1649746800

Tokióban játszódik a Watch Dogs-manga

Amíg a Watch Dogs-sorozat következő részéről hírt kapunk, a rajongóknak érdemes lehet odafigyelniük a frissen rajtoló mangaváltozatra, amely Tokióba viszi el a szabadságharcos hackereket.
1647680400

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.
1643018400

Nem kap több frissítést a Watch Dogs: Legion

A végéhez ért a Watch Dogs: Legion életciklusa. A Ubisoft bejelentette, hogy a legutóbbi frissítés után már nem számíthatunk újabb tartalmakra, később azonban visszatérnek a korábbi online szezonok.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.
1629291600

Watch Dogs - az aszaszinok is beveszik Londont

Jövő héten válik elérhetővé a Watch Dogs: Legion következő nagyobb frissítése, amely az Assassin's Creed-sorozat orgyilkosait is magával hozza Londonba. Nézzük meg, hogyan villan a rejtett penge a hackerek birodalmában!