Bleeding Edge

PC, Xbox One

Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Ninja Theory
A Ninja Theory legújabb, 4v4-es felállású multiplayer játéka.
Értékelés: 5.0

Nem készül több tartalom a Bleeding Edge-hez

A Ninja Theory bejelentette, hogy bár játszható marad, a jövőben nem érkezik több tartalom a tavaly megjelent Bleeding Edge-hez. A csapat ehelyett a három készülőfélben lévő projektjére koncentrálna.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.

Megjelenés előtti előzetesen a Bleeding Edge

Hamarosan megjelenik a Bleeding Edge, a megjelenés előtti előzetesen pedig betekinthetünk a játék cyberpunk arénáiba. Dolgozz össze a csapatoddal, fejleszd magad mindenféle toldalékokkal, és persze érezd jól magad – erről szól a harc.

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Újabb bétával jelentkezik a Bleeding Edge

Nincs már messze a Bleeding Edge megjelenése, a Ninja Theory szinte már teljesen elkészült a legújabb játékával, de a premier előtt még lesz egy utolsó alkalmunk rá, hogy kipróbáljuk azt. Érdemes lesz, hiszen kaptunk egy vadiúj hőst is.

Bleeding Edge - Gizmo is bemutatkozik

A Bleeding Edge tizenkét érdekes karaktere közül El Bastardót már részletesen megismerhettük, akitől ezúttal Gizmo veszi át a stafétát az óriásit robbanó rakétáival és spéci lépegetőjével.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Bleeding Edge - ismerd meg El Bastardót!

A Bleeding Edge multis mérkőzései során összesen 12 különböző karakterrel futhatunk majd össze, akik közül az új videóban El Bastardo mutatkozik részletesen. Élettöltés, macséták és még egy halálos tornádó is szerepel a repertoárban.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Gyorstalpaló a Bleeding Edge-hez

Jövő héten a Game Pass-előfizetők és a Bleeding Edge előrendelői már bele is vághatnak a bétázásba, így a Ninja Theory csapata elérkezettnek látta az időt, hogy egy részletes összefoglalóban mutassa be, mi is vár majd pontosan a játékosokra.

Bleeding Edge - ilyen egy teljes mérkőzés

Jövő év elején jelenik meg a Ninja Theory erősen Overwatchra hajazó, de alapvetően közelharcra építő csapatalapú játéka, a Bleeding Edge. Most megnézhettek belőle egy teljes meccset!

X019: Dátumot kapott a Bleeding Edge

Habár a Microsoft Store idő előtt lelőtte a poént, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a tegnap esti Inside Xboxban bejelentették a Ninja Theory új játékának napra pontos megjelenési dátumát. Új látnivalók is érkeztek!

Márciusban jelenik meg a Bleeding Edge?

A True Achievements szúrta ki, hogy frissült a Ninja Theory fejlesztette Bleeding Edge Microsoft Store-os adatlapja, így a ma esti X019 előtt kiderült, mikor rajtol el a játék zárt bétája és jelenik meg a végleges változat.

Bleeding Edge - októberben rajtol az alfa

A Ninja Theory végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikortól lesz lehetőségünk legközelebb kipróbálni a játék korai tesztverzióját. Az új infók szerint jövő héten már a PC-sek is dörzsölhetik a tenyerüket.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

11 perc akció a Bleeding Edge társaságában

Noha nehéz megemészteni, hogy a Ninja Theory legújabb játéka egy kizárólag multiplayerre építő cím lesz, a legújabb felvételeken a fluid játékmenettel és a rengeteg karakterrel kezd ígéretesnek tűnni a dolog.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

E3 2019: Részletek a Bleeding Edge karaktereiről

A Microsoft E3-as műsorán bemutatkozott a Ninja Theory legújabb játéka, a Bleeding Edge is. A játék felett bábáskodó Rahni Tucker elárult néhány részletet az online harci játék hőseiről.

E3 2019: Így fest akció közben a Bleeding Edge

A ResetErán bukkant fel először a spanyol 3DJuegos csapata által rögzített első Bleeding Edge-játékmenetbemutató. A felvétel kamerás, de remek minőségű, így végre kiderül, hogyan is fest akció közben a Ninja Theory új játéka.

E3 2019: Bemutatkozott a Ninja Theory új játéka

A Microsoft idei E3-as konferenciájának egyik nyitóvideója volt a pénteken kiszivárgott Bleeding Edge, ami a Ninja Theory új, 4v4 küzdelmeket ígérő online közelharci játéka lesz.

E3 2019: Kiszivárgott felvételen a Bleeding Edge

Az E3 rajtjához közeledve elképesztő mennyiségű kiszivárogtatott anyag és videojátékos pletyka kering az interneten. Ezúttal a Ninja Theory legújabb játékáról kerültek ki titokban megörökített felvételek.