Elden Ring

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: From Software
A From Software és George R.R. Martin közös projektje.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hamarosan újra láthatjuk az Elden Ringet?

Továbbra is fájdalmasan nagy a csend Hidetaka Miyazaki csapatának következő játéka, az Elden Ring körül, azonban az általában jól értesült Jeff Grubb szerint ez hamarosan megváltozhat.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

Phil Spencer már kipróbálta az Elden Ringet

Igen, az Elden Ring létezik, és nem, nem feledkezett meg róla a FromSoftware. Az ambiciózus Dark Souls-örökössel néhányan már futottak is pár kört, köztük az Xbox fejese, Phil Spencer is.

Életjelet adott magáról az Elden Ring

Jó ideje már annak, hogy utoljára hallatott magáról a From Software és George R.R. Martin közös projektje, az Elden Ring. A csendet most egy tweettel törték meg a készítők, ami nem sok, de legalább megnyugodhatunk, hogy nem lett törölve a játék.

Elden Ring - komoly változásokat pletykálnak

A legfrissebb híresztelések szerint a From Software sok olyan bevett játékmeneti sajátosságnak búcsút int az Elden Ringben, melyek a korábbi játékaikban - és így a Dark Soulsokban - meghatározóak voltak.

Alternatív E3-as előzetesen az Elden Ring

Még mindig borzasztóan kevés információ áll rendelkezésünkre a From Software és a Trónok harca megalkotója, George R. R. Martin közös játékáról. A mostani előzetest is ismeritek már, de a Digic Pictures kicsit újrakeverte az egészet.

The Game Awards - az Elden Ring is ott lesz?

Az IGN közel-keleti kiadása az Instagramon arról írt, hogy az idei E3-on bemutatott vadonatúj From Software-játék, a George R. R. Martinnal közösen fejlesztett Elden Ring is ott lesz az idei The Game Awardson.

E3 2019: Elden Ring - George R.R. Martin szerepéről

Egyelőre csak kevés konkrét információt tudni a FromSoftware következő játékáról, de az Elden Ring egyik legnagyobb érdekessége, hogy George R.R. Martin is közreműködik a megalkotásában. Na de mi is volt a szerepe pontosan?

E3 2019: Részletek az Elden Ring nyílt világáról

A Souls-széria atyja, Hidetaka Miyazaki újabb részleteket árult el az Elden Ring különös, új világáról. Habár az új cím sok elemet megörököl a korábbi fejlesztéseiből, mégis radikálisan különbözik majd azoktól.

E3 2019: Friss infók az Elden Ringről

Tegnap bemutatkozott a korábban már pletykált új From Software-játék, az Elden Ring, aminek a fejlesztésében a Trónok harca megalkotója, George R. R. Martin is komoly szerepet vállal. Most befutottak az első érdemi részletek a játékról.

E3 2019: Bemutatkozott az Elden Ring

Igaznak bizonyultak a szivárgások, George R. R. Martin és Hidetaka Miyazaki valóban egy közös történettel rukkoltak elő. A Souls-széria áthallásait pedig kilométerekről is kiszimatolnánk.

E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe

A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a hétvégén bejelenthetik.