Elden Ring

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Bandai Namco, Fejlesztő: From Software
A From Software és George R. R. Martin közös projektje.
Értékelés: Nincs még értékelve

TGA 2021: Ismerd meg az Elden Ring történetét!

George R. R. Martin is részt vett az Elden Ring világának és történelmének megalkotásában, amit bővebben is megismerhetünk a legújabb előzetesben. A Mesélő készen áll, hogy felfedje előttünk a múlt eseményeit.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

17 percig pörög az Elden Ring

A hivatalos játékmenet bemutató után újra megleshetjük akció közben a FromSoftware következő souls-like játékát, az Elden Ringet. Ezúttal a GodisaGeek tolmácsolásában, akik kipróbálhatták a játék korai változatát.

Felsorakoznak az Elden Ring kasztjai

Ahogy azt már megszokhattuk a FromSoftware legtöbb játékától, az Elden Ring startjakor is számos archetípus szerint készíthetünk majd karaktert. A japán stúdió bemutatott ezek közül néhányat.

Elden Ring - mozgásban a játékmenet

Az Elden Ring játékmenetébe sokáig csak villanásnyi ideig pillanthattunk be, de a From Software és a Bandai Namco most egy külön streamet szentelt csakis ennek. Kicsivel több mint negyed órán át csodálhatjuk meg a játékot.

Elden Ring - holnap végre akcióban is láthatjuk

A Bandai Namco és a From Software a Twitteren jelentette be, hogy holnap végre mozgás közben is megleshetjük a George R.R. Martin közreműködésével készülő Elden Ringet. A 15 perces livestream 15 órakor veszi kezdetét.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Csúszik az Elden Ring megjelenése

A From Software a Twitteren erősítette meg, hogy mégsem tudják tartani a januárra belőtt megjelenést, így nem sokat, de csúszik az Elden Ring premierje. Szerencsére csak egy hónapról van szó.

Kiszivárgott felvételen az Elden Ring

Valószínűleg minden Souls-rajongó tűkön ülve várja már, hogyan is fest akció közben a From Software következő játéka, az Elden Ring. Hivatalos anyagot most sem kaptunk, de kiszivárgott egy rövid felvétel, amit a hajtás után tudtok meglesni.

Részletek az Elden Ring játékmenetéről

Yasuhiro Kitao, a FromSoftware marketing- és promóciófelelőse nemrég a Famitsu vendége volt, és ha már interjút adott, akkor számos érdekességet megosztott a rajongókkal a jövő év elejére datált Elden Ringről.

GC 2021: Képeken az Elden Ring

A Gamescomon is képviseltette magát a From Software legújabb játéka, igaz, csak zárt ajtók mögött láthatta azt a sajtó. A publikumnak néhány új screenshot jutott az élménybeszámolók mellé.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

Elden Ring - George R.R. Martin munkája véget ért

A tűz és jég dala fantasy sorozat írója, George R.R. Martin nemrég azt nyilatkozta, hogy az ő feladata már rég befejeződött az Elden Ringgel kapcsolatban, és már ő is alig várja, hogy január végén a boltokba kerüljön a FromSoftware legújabb alkotása.

E3 2021: Elden Ring - újabb részletek Miyazakitól

Kétségtelen, hogy az elmúlt napok egyik legnagyobb durranása az Elden Ring bemutatója volt, ezzel azonban nem értek véget a játékkal kapcsolatos hírek. A Souls-széria atyja, Hidetaka Miyazaki elárult még pár érdekességet.

E3 2021: Premierdátumot kapott az Elden Ring

Hosszú és fájdalmas hallgatás után ma este nem csak egy vadonatúj játékmenet-előzetest villantott George R.R. Martin és a FromSoftware közös játéka, az Elden Ring, de az is kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a várva-várt cím.

Elindult a mozgolódás az Elden Ring weboldalán

Kínzóan nagy a csend a várva-várt Elden Ring környékén, ezért nem csoda, ha a rajongók azonnal ráugranak az olyan apró újdonságokra is, mint hogy nemrég felkerült a játék korhatár-besorolása a hivatalos weboldalra.

Hamarosan újra láthatjuk az Elden Ringet?

Továbbra is fájdalmasan nagy a csend Hidetaka Miyazaki csapatának következő játéka, az Elden Ring körül, azonban az általában jól értesült Jeff Grubb szerint ez hamarosan megváltozhat.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

Phil Spencer már kipróbálta az Elden Ringet

Igen, az Elden Ring létezik, és nem, nem feledkezett meg róla a FromSoftware. Az ambiciózus Dark Souls-örökössel néhányan már futottak is pár kört, köztük az Xbox fejese, Phil Spencer is.

Életjelet adott magáról az Elden Ring

Jó ideje már annak, hogy utoljára hallatott magáról a From Software és George R.R. Martin közös projektje, az Elden Ring. A csendet most egy tweettel törték meg a készítők, ami nem sok, de legalább megnyugodhatunk, hogy nem lett törölve a játék.